Bo ja wiem. Sama wiesz, z Femką to tak trzeba kawę na ławę, inaczej nie zrozumieDorota pisze:Lemoniada pisze:A tak chciałam być kulturalna i przemycić nagą prawdę w otoczce subtelnej aluzji![]()
Moze innym razem sie uda?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bo ja wiem. Sama wiesz, z Femką to tak trzeba kawę na ławę, inaczej nie zrozumieDorota pisze:Lemoniada pisze:A tak chciałam być kulturalna i przemycić nagą prawdę w otoczce subtelnej aluzji![]()
Moze innym razem sie uda?
Femka pisze: (...) Po czym radośnie Cycek urobek rozbełtał, kompletnie tytłając swoje futerko. Do gabinetu weszliśmy już nieco oporządzeni, ale ciągle śmierdzącyWetka uznała za stosowne wyczyścić kołnierzyk mojej sukienki i policzek
![]()
![]()
Femka pisze:Z jednej strony to i lepiej, bo mogła kupala obejrzeć i poczuć. Stwierdziła stanowczo i bez wątpliwości: Cycek nie trawi, trzustka.![]()
Femka pisze:Cycek dostał oczywiście zaszczyk. I powstał problem, bo zaszczyki trzeba obowiązkowo podawać codziennie do piątku włącznie. Ja umiem robić tylko podskórne. Wetka delikatnie zasugerowała, żeby może Cycka codziennie do lecznicy nie targać. Ciekawe, dlaczego
Pokazała, jak robi się zastrzyk domięśniowy. Dzisiaj wieczorem mój debiutWetka powiedziała, że już dzisiaj kupa powinna być lepsza. Wywnioskowałam z tego, że to stan ostry trzustki, a nie przewlekły. W ogóle zapomniałam zapytać o wiele rzeczy. Na przykład, jak przechowywać przygotowane na tydzień zastrzyki. Ale potem jeszcze zadzwoniłam.
Femka pisze:Trzustka musi zostać wyleczona, bo ja już chcę się Cycka pozbyćA dopóki nie będzie wszystko ok, mowy o adopcji nie ma.
Femka pisze:Wcale nie mam poczucia winy co do Cycka.
Marcelibu pisze:Femka pisze: (...) Po czym radośnie Cycek urobek rozbełtał, kompletnie tytłając swoje futerko. Do gabinetu weszliśmy już nieco oporządzeni, ale ciągle śmierdzącyWetka uznała za stosowne wyczyścić kołnierzyk mojej sukienki i policzek
![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Varia, jak zwykle, przylazła i wszystkim oczy z łez wytarła i otuchę wlała w serce...
Dorota pisze:Czy ktos ma info o Cycku?
Przezyl?
Co się udało? Zarżnąć?Marcelibu pisze:Dorota pisze:Czy ktos ma info o Cycku?
Przezyl?
Wg SMSa - udało się![]()
. No nie oczywiście, żebym wątpiła w Femczyne umiejętności
.
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Czy ktos ma info o Cycku?
Przezyl?
Wg SMSa - udało się![]()
.
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Czy ktos ma info o Cycku?
Przezyl?
Wg SMSa - udało się![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1418 gości