Nowa i od razu z problemem:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2004 13:21

to jest ulica Turmoncka 14 zdaje sie... Zaraz Ci przesle na pw jego komorke
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Czw mar 11, 2004 13:47

Zuzka pisze: I to nie jest tak,że wezmę nastepnego kota i niech sobie biega samopas.

Przepraszam, moze sie uniosłam, ale tak to właśnie zabrzmiało: jeden kotek wpadł pod auto, drugi podzielił jego los, teraz chce trzeciego. Ogród mozna zabezpieczyć, przynajmnie na tyle że jesli bedzie chciał uciec to sprawi mu taka trudność, ze zdążycie go złapać, no i absolutnie, żeby nie biegał bez opieki, gdy nikogo przy nim nim. No sterylizacja koniecznie, a znajomi, którzy chca kotka , może niech wezmą ze schrobniska , albo przygarną błąkająca sie biede.
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Czw mar 11, 2004 13:55

Keti, już dałam namiary na tę kocią stronę i mam nadzieję, że się zaopiekują jakąś sierotką. Rozumiem Twoją troskę o kociaki tylko trochę mnie zasmuciło posądzenie o bezmyśloność. Jestem zołza ( jak twierdzi mój mąż) ale nie aż taka :).

Zuzka

Od: Śro mar 10, 2004 9:22

Post » Czw mar 11, 2004 14:11

Zuzka, po prostu tak odebrałam, ale ciesze sie ze sie pomyliłam. Przepraszam i zycze powodzenia , no i zmien weta koniecznie :)
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

[poprzednia]