To może być tekst taki jak macie w pierwszym poście na wątku Szeryfa, nawet ten sam. Dodalibyśmy też kilka zdjęć, które też są już u was na wątku Do tego kontakt do was - mail + dobrze by było telefon i informacje o sposobie przeprowadzenia adopcji (czy spisanie umowy, w jakiej okolicy możecie dostarczyć kotka itp). To zresztą dobre pytanie - jaki "zasięg" was interesuje?
A tak na boku dodam, że blog naszych futrzaków odwiedziło już pierwszych 100 osób! Prosimy o dalsze szerzenie wieści wśród zainteresowanych znajomych.
Co można zyskać, odwiedzając tego bloga? Oprócz informacji o kotach w ogóle - bo wchodzą do nas osoby zainteresowane na przykład wynikami leczenia konkretnymi lekarstwami - możecie zyskać wspaniałe koty!
Olaf właśnie usnął mi na kolanach, więc mam okazję do posiedzenia trochę na kompie
Jak bardzo Olaf przypomina swojego brata Gaspara! Podobieństwo jest niezwykłe, ta sama mordka, te same ruchy, ten spokój i grzeczne zachowanie Zobaczcie świetny film o Gasparze, bracie Olafa.
Akcja "chcę mieć kota" zakończyła się. Dodaliśmy na naszej stronie adresy internetowe fundacji z całej polski. Jeśli macie do dodania jeszcze jakieś zapraszamy do pisania o nich w komentarzach
Paweł Pe pisze:Nikt Dlatego tym bardziej chcielibyśmy, aby każda osoba, która odwiedza naszego bloga czy ten wątek dała znać chociażby jednej osobie spoza miau.