Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
@sica pisze:To chyba tutaj.
Dziewczyny, Agnieszko (czekam na telefon), odbierajcie dzisiaj Cleo bo TZ się wściekł.![]()
Na poważnie.
@sica pisze:Właśnie chodzi o to że nic.
Kot wg umowy miał być dzisiaj odebrany i nie ma kontaktu z osobą odbierającą. Ja rozumiem że jesteście zarobione ale trzeba przynajmniej zadzwonić.
@sica pisze:To chyba tutaj.
Dziewczyny, Agnieszko (czekam na telefon), odbierajcie dzisiaj Cleo bo TZ się wściekł.![]()
Na poważnie.
Patka_ pisze:@sica pisze:To chyba tutaj.
Na poważnie.
a o co? ja sadze ze skoro nie zadzwonila osoba ktora miala zadzwonic to miala wazny powod...
@sica pisze:Patka_ pisze:@sica pisze:To chyba tutaj.
Na poważnie.
a o co? ja sadze ze skoro nie zadzwonila osoba ktora miala zadzwonic to miala wazny powod...
![]()
To chyba żart, prawda?
Post wcześniej wyjaśniłam. Umawiano się ze mną i nic.
lutra pisze:Ja miałam odbierać, ale mój ojczym jest w szpitalu i muszę być w dębicy, w związku z czym nie mogłam odebrać. Pardon, ale spraw wyniknęła nagle i nie miałam głowy informować. Numer Pani przekazałam Adze i na pewno się skontaktuje. Jeszcze raz przepraszam, ale czasem rzeczywistość wymyka się spod kontroli i jest to niezależne od człowieka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 121 gości