K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 17, 2009 13:21

Słuchajcie, kto ma nam projektować te ulotki? Dostałam taką odpowiedź od Magdy:
"kiedy jest ta wystawa ? im wiecej będę miala czasu tym większa szansa
na druk. w zamian za to poprosze o zrobienie ulotek dla harbutowic.,
mam materialy ale nie mam czasu zrobić. czy jest to mozliwe ?"

Możemy zrobić taki barter? ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon sie 17, 2009 13:23

szukam hasła na wystawę i oglądam strony niemieckie. Znalazłam fajną prezentację http://www.susyutzinger.ch/sust_praesen ... index.html
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon sie 17, 2009 13:24

ogocha pisze:A u mnie koty wypuszczone na dom :) Mają do dyspozycji piwnicę bez kotłowni i schowka pod schodmi, parter - salon, kuchnie i łazienke oraz pietr bez pokoi :)
Melba biega jak opętana i goni się z Thalią.Chałwa się wyprowadziła na oparcie fotela i obserwuje wszystko z góry. Rumianek pozwiedzał parter a teraz wyleguje się w plamie słońca. Mieta próbuje wyjść z piwnicy ale trochę sie boi bo Thalia na nią czatuje przy schodach i fuczy :)
Spajder wlazł pod szafkę (spokojnie mam do niego dostęp )--O! w tym momencie zaczął zwiedzać pokój - zainteresował go kominek :) oczywiście snuje się ciągle na ugiętych łapach.

Poza tym z Theriosa dobre wieści odnośnie Aronki - morfologia sma jej się polepszyła i mała ma apetyt i ogólnie jest w dobrym stanie :)

Oj, to wesoło masz :D Szkoda, że nie mogę tego zobaczyć... znacznie lepsze niż telewizja :D

Szuwarki dzisiaj były odrobaczone i przy okazji zważone. Na wypisie z Theriosa (1.08 ) miały: Zuzia 1,2 kg, a Zbysio 1,3 kg. Teraz mamy więcej kota: Zuzia 1,85 kg, a Zbysio 2,1 kg :D Za tydzień maluchy mogą być szczepione... wreszcie, bo mi ten brak szczepień spać nie daje (jak i nie zapłacone jeszcze rachunki za ich pobyty w szpitalikach - Tweety, masz już dokładne kwoty?)
Ostatnio edytowano Pon sie 17, 2009 13:25 przez anna09, łącznie edytowano 1 raz
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon sie 17, 2009 13:25

Akima pisze:zna ktoś może sklep gdzie skupują catridge. Mam 40 firmowych HP40 czarny. Nawet jakby po 1 zł ktoś kupił to już 40 zł dla naszych kociaków. Jak wiecie gdzie to dajcie znać. Może się nawet juz więcej niż 40 uzbierało.

Acha Bam-Bam to jednak chłopak jest

zajrzyj tutaj, tam inne symbole wypisują http://www.puste-tonery.pl/cennik.php?id_cat=1&page=1

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon sie 17, 2009 13:36

Kinya pisze:Słuchajcie, kto ma nam projektować te ulotki? Dostałam taką odpowiedź od Magdy:

projektuje jedna agencja reklamowa za free. Zapytam Kasię, która się tym zajmuje czy bardzo ich naciągniemy jeżeli zrobią jeszcze jedne.
Mamy półtora miesiąca ale na pewno nie będę chciała czekać na sam koniec więc tak 4 tygodnie to maks.

Anna09, na razie mam tylko wieści z Chirona, że za Szuwarki (leczenie) wyszło 47 zł, nie wiem czy osobne będzie hotelowanie, bo ostatnio Chiron dzielił mi faktury osobno szła za pobyt, osobno za leczenie.

Kinya, za Antenkę też tam jeszcze jakieś 20 parę złotych jest i to wcześniejsze, o którym pisałam, że namieszałam i po wyprostowaniu wyszła nieduża dopłata.

Ogocha, jak będziesz odbierać Aronkę to weź faktury, mają być przygotowane. No i dalej mam chyba u Ciebie jedną za to szczepienie ogonków z Józefitów

Tweety

Post » Pon sie 17, 2009 13:40

Tweety pisze:
Kinya pisze:Słuchajcie, kto ma nam projektować te ulotki? Dostałam taką odpowiedź od Magdy:

projektuje jedna agencja reklamowa za free. Zapytam Kasię, która się tym zajmuje czy bardzo ich naciągniemy jeżeli zrobią jeszcze jedne.
Mamy półtora miesiąca ale na pewno nie będę chciała czekać na sam koniec więc tak 4 tygodnie to maks.

Anna09, na razie mam tylko wieści z Chirona, że za Szuwarki (leczenie) wyszło 47 zł, nie wiem czy osobne będzie hotelowanie, bo ostatnio Chiron dzielił mi faktury osobno szła za pobyt, osobno za leczenie.

Kinya, za Antenkę też tam jeszcze jakieś 20 parę złotych jest i to wcześniejsze, o którym pisałam, że namieszałam i po wyprostowaniu wyszła nieduża dopłata.
Ogocha, jak będziesz odbierać Aronkę to weź faktury, mają być przygotowane. No i dalej mam chyba u Ciebie jedną za to szczepienie ogonków z Józefitów

Dobra, to przelejemy te dwie dychy; kilka zeta zostało w sobotę od mojej polisy to akurat powinno się chyba wyrównać.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon sie 17, 2009 13:45

Tweety pisze:Anna09, na razie mam tylko wieści z Chirona, że za Szuwarki (leczenie) wyszło 47 zł, nie wiem czy osobne będzie hotelowanie, bo ostatnio Chiron dzielił mi faktury osobno szła za pobyt, osobno za leczenie.

Mam przelać teraz te 47 zł, czy mogę poczekać aż będzie całość i zrobić jeden przelew za Szuwarki?
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Pon sie 17, 2009 14:01

Kinya pisze:
Tweety pisze:
Dobra, to przelejemy te dwie dychy; kilka zeta zostało w sobotę od mojej polisy to akurat powinno się chyba wyrównać.

a ja porwałam od Ciebie kasę i nie wydałam reszty? :oops: to czemu mnie nie goniłaś? pamiętam, że wsadziłam w kieszeń na tyłku i tyle ja widziałam, nawet nie liczyłam ...
Nie bardzo pamiętam gdzie pisałam o tej poprzedniej dopłacie a wyszukiwarka robi sobie ze mnie jaja i nie chce szukać. Wieczorem jak poszukam ręcznie to napiszę ile jest za Antenkę w sumie.

Anna09, poczekaj na całość, jutro powinny być faktury z Theriosa

Tweety

Post » Pon sie 17, 2009 14:09

niestety moich cartrigdy nikt nie chce kupić :crying:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon sie 17, 2009 14:15

Akima pisze:niestety moich cartrigdy nikt nie chce kupić :crying:

a co im dolega?

Tweety

Post » Pon sie 17, 2009 14:15

Tweety pisze:Anna09, poczekaj na całość, jutro powinny być faktury z Theriosa

Poczekam :wink: Jak już będziesz miała te faktury, to proszę o info na pw lub tutaj z kwotą, którą mam przelać.

anna09

Post » Pon sie 17, 2009 14:21

Tweety pisze:
Akima pisze:niestety moich cartrigdy nikt nie chce kupić :crying:

a co im dolega?

Nie wiem, nikt nie skupuje HP 40. Są moze najbardziej popularne
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon sie 17, 2009 14:28

Tweety pisze:

Dałam Ci rachunek na imprezie :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon sie 17, 2009 15:11

ogocha pisze:Dałam Ci rachunek na imprezie :)

piłam tylko sok przecież :wink: ok, może też mam w kieszeni na tyłku, cud, że nie wsadziłam tam też tej narzuty od Zowisi :lol:

Tweety

Post » Pon sie 17, 2009 16:45

Na Wielopolu jest taki porządek, że proszę zdejmować buty przed wejściem 8)
Wszystko, co było na wierzchu pochowałam do szafek, ciekawe czy Marek rano znajdzie puszki :lol:

Upał daje się kotom we znaki, ospałe były i rozleniwione. No może oprócz Negrity i tej dzielnej buro-białej z lewicy. Nazwałam ją Joasia, od Joanny d'Arc :roll:

Oczko jadł mi dzisiaj z ręki :dance: :dance2:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

[poprzednia][następna]