Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 02, 2009 19:33

jerzykowka pisze:Kochane, wolny czas staram sie dzielic miedzy tymczasie (w 2 osobnych pomieszczeniach) i reszte moich Ukochan, do tego troszke banalnych klopocikow i stad nieobecnosc :oops:
Jutro zaloze nowy watek, opisze nasze wspolne bytowanie i wszystkie Was odwiedze!!!

Weszlam teraz do netu, bo dowiedzialam sie, ze Kalinka [']- slodka tymczaska Etki odeszla dzis na panleukopenie :cry: Bylam u nich w czwartek i Maleńka wygladala jeszcze jak okaz zdrowia...
Strasznie mi przykro, ze taka tragedia je dotknela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i troszke sie bojam, bo mam u siebie malutka, nieszczepiona Malwinke. Weci orzekli, ze mam czekac i obserwowac kiciunie, sa raczej dobrej mysli i ja tego trzymam sie z calych sil!!!!!!!!!!!!!!! Jutro jeszcze bede sie konsultowac.

skonsultuj Asiu to co Ci mowilam. Caluje:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Nie sie 02, 2009 19:38

Cieszymy się z Twojego powrotu na miau :D
Czekamy na wątek, taki optymistyczny!
I kciuki za Malwinkę,
a z powodu Kalusi strasznie nam przykro [']
nie udało się...
Pozdrawiamy :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie sie 02, 2009 20:19

Aga, wszystko skonsultuje jutro rano!!!
Malwinka dziekuje Ci za jedzonko pyszne:)

Kochane Korciaczki, witam Was calym serduchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szukalam Was na forum po powrocie. Pecia uswiadomila mnie, ze jestescie na wakacjach:)

Watek moich tymczasek na pewno bedzie optymistyczny, bardzo w to wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie sie 02, 2009 22:17

Asiu czekamy na wątek twoich tymczasów :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sie 11, 2009 8:23

Asiu czy Twoje tymczasy mają swój wąteczek? Bo nie wiem czy nie mogę odszukać czy go jeszcze nie ma :roll:

gosiaa

Post » Wto sie 11, 2009 8:29

gosiaa pisze:Asiu czy Twoje tymczasy mają swój wąteczek? Bo nie wiem czy nie mogę odszukać czy go jeszcze nie ma :roll:

Gosiu Droga, jeszcze nie maja :oops: Ostatnio jedna tymczasia mocno chorowala (juz jest duza poprawa) i nie mialam przez to nastroju na zalozenie watku :oops: Ale obiecuje sie poprawic i wkleic link do watku tutaj- u mojego cudnego Jerzyka, za ktorym bardzo tesknie :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto sie 11, 2009 8:32

Asiu,ja zawsze z radością będę Cię gościć u siebie,więc jak jeszcze nie dojrzałas do nowego wątku-to wiesz......
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sie 11, 2009 8:33

jerzykowka pisze:
gosiaa pisze:Asiu czy Twoje tymczasy mają swój wąteczek? Bo nie wiem czy nie mogę odszukać czy go jeszcze nie ma :roll:

Gosiu Droga, jeszcze nie maja :oops: Ostatnio jedna tymczasia mocno chorowala (juz jest duza poprawa) i nie mialam przez to nastroju na zalozenie watku :oops: Ale obiecuje sie poprawic i wkleic link do watku tutaj- u mojego cudnego Jerzyka, za ktorym bardzo tesknie :oops:

Oki, oki, to "cierpliwie" czekamy :evil: :wink:

gosiaa

Post » Śro sie 12, 2009 23:19

Cześć Nasz Ukochany Asiaczku!!!.To nic ,że nowego wąteczku jeszcze nie ma,grunt że na tym możemy Cie widzieć i nasze ślepka cieszysz,że jesteś
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 13, 2009 8:11

Asiu pozdrawiam goraco i życzę dużo słoneczka dla Ciebie i Twoich podopiecznych :P

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon sie 17, 2009 10:18

honda11 pisze:Asiu pozdrawiam goraco i życzę dużo słoneczka dla Ciebie i Twoich podopiecznych :P

Honoratko Droga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja rowniez sciskam Cie przeserdecznie i trzymam kciuki za domki dla Twich podopicznych "Uszatkow"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tutaj wklejam link do watku moich tymczaskow, ktory wreszcie zalozylam :wink:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4819013#4819013

Sciskam Kochane Cioteczki i zapraszam :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon sie 17, 2009 12:03

To lecę do nowego wątku :)

gosiaa

Post » Nie cze 06, 2010 16:18 Re: Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

Jerzyku mój ukochany...
Tak bardzo tęsknię...
Tak bardzo Cię kocham...
Dziś rocznica naszego pożegnania...
Jerzyno, wiem, że tam gdzie jesteś czuwasz nad Anielką i nad wszystkimi istotkami, które znalazły się za TM. Wiem, że jesteś dzielny i dobry - już za życia byłeś kocim aniołem...
Obiecałam sobie nie popadać w tani sentymentalizm, ale to jest sprawa między nami i Ty zrozumiesz, wybaczysz mi tę ckliwość. Ty wiesz, że Anielkę, za którą pobiegłeś i Ciebie wspominam codziennie... Ty wiesz jak bardzo brakuje mi Sforza, Noski, Luśki, Felicjana i tych istotek, które zagościły u nas tylko na chwilę i pobiegły za TM...
Ty wiesz, że jestem Jerzkówką - Twoją Dużą! I wiesz jak bardzo mi trudno bez Ciebie...
I Ty wiesz, że musiałam to napisać - do Ciebie dla siebie...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie cze 06, 2010 21:14 Re: Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

Och Asiu.....
pamiętam te chwile walki o Jerzyka. Tak wszyscy chcieliśmy by tu pozostał......tak szkoda, że sie nie udało.

Mówi się, że one wracają.....tylko w innym futerku.....

może niedługo przyjdzie, Asiu.....
trzymaj się kochana :1luvu: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia]