Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
mnie sie tez ta pyskowka nie podobala , bo to w koncu jest kasa na pomoc dla kotow a nie ludzi ....ale co zrobic ...czesc ludzi tka ma ,ze drze dzioba ...i tyle ...niesmak mi pozostal z tamtego watku
trzymam kciukasy za glosowanie
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Miałam zrobić ŁADNY banerek o głosowaniu na Mirke w KV, ale mi nie wychoooodzi Durna chyba jestem albo talentu nie mam (pewnie jedno i drugie) Może ktoś utalentowany by zrobił? Ja jeszcze popróbuję w każdym razie.
Edit: banerek udało mi się zrobić jedynie taki - gdyby ktoś chciał skorzystać
Rany, pojechałam po bandzie, co? Nie wiedziałam, że on jest z Boguszyc Serioserio. Wybrałam to zdjęcie, bo on ma podniesioną łapkę i wygląda jakby głosował
gratuluje wygranej
bede glosowala zgodnie z wola Miau (Dogo), jak zawsze
ale uwazam, ze naprawde nie powinnas Mirko brac wiecej kotow i sprobowac dojsc do liczby 20... podobnie jak Agn... i to zupelnie niezaleznie od tego, kto pokrywa koszty przebywania ich u Ciebie
zycze umiaru
i nie pisz mi prosze, ze moze ja wezme jakiegos, skoro Ty nie powinnas a moze umrzec, to nie jest zaden argument na dluzsza mete...