Nie widziałeś jeszcze Gabi, musisz się włamac do geriatrii, koniecznie.
To zdjęcia malutkiej i chudziuteńkiej Małej Mi.
Duża się o nią bardzo martwi, mówi, że to najkochańszy kot na świecie, jest dużym pieszczochem ale bardzo subtelnym.

Ptachu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwcia pisze:Prawda, ja chciałem upolować ptaka, też miałem trafić do schroniska, ale Duża mnie zabrała z lecznicy zanim mnie tam zawieźli.
Duża się o nią bardzo martwi, mówi, że to najkochańszy kot na świecie, jest dużym pieszczochem ale bardzo subtelnym.
Ptachu
Dorota pisze:iwcia pisze:Prawda, ja chciałem upolować ptaka, też miałem trafić do schroniska, ale Duża mnie zabrała z lecznicy zanim mnie tam zawieźli.
Ptachu
Mala Mi piekna jak marzenie![]()
Gabi wetka zabrala, zanim ja poznalem![]()
Mru
PS Najukochanszy? Uzmyslow Duzej, ze to Ty
jestes jej najukochanszym kotem. Tak.
iwcia pisze:Dorota pisze:iwcia pisze:Prawda, ja chciałem upolować ptaka, też miałem trafić do schroniska, ale Duża mnie zabrała z lecznicy zanim mnie tam zawieźli.
Ptachu
Mala Mi piekna jak marzenie![]()
Gabi wetka zabrala, zanim ja poznalem![]()
Mru
PS Najukochanszy? Uzmyslow Duzej, ze to Ty
jestes jej najukochanszym kotem. Tak.
Moja Duża to nie za bardzo normalna jest ona tak ma, że zakochuje się na zabój w bardzo chorych kotach, takich, które mają niewiele czasu.
Duża twierdzi, że one wiedzą o tym, że za chwilę będa musiały biec dalej i staraja się kochać ludzi "na zapas", podobno kochają mocniej i jakoś tak inaczej. Duża mówi, że spieszą się kochać ludzi.
Ptachu próbujacy zrozumieć Dużą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 10 gości