K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 16, 2009 17:53

Tweety pisze:Lutra przypomina o zdjęciach czarnych ogonków aby do nie przesłać kto ma.

Ja mam :roll: :twisted: O, proszę:

Obrazek

Są jakieś wieści o kociakach u Miuti?
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie sie 16, 2009 18:00

Obrazek

to je mala beksa
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie sie 16, 2009 18:02

skończyła się aukcja Javy , Jaro i Daisy - jak tam - jeszcze nikt nie dzwonil? Dalej ogłaszać?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie sie 16, 2009 18:53

Tak, odnów, proszę. Popraw też adres mailowy Edyty na e.lugowska@[...].
Merci. Nadal czekam na foty czarnych kotów, mam Bam-Bam, Rumianka i kiepskie zdjęcie Negrity.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie sie 16, 2009 19:51

Ej, dawał ktoś w Was kotom smażoną cukinię? Podsmażyłam sobie, zadzwonił telefon i odeszłam od stołu. Jak wróciłam to Grafit wsuwał aż mu się uszy trzęsły, chciał się udławić 8O

Mam więcej, mogę im usmażyć na kolację tylko nie pochorują się od tego :?:

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie sie 16, 2009 20:15

Lutra a to mają być konkretnie foty czarnych kotów ,które czekają na adopcję? Bo ja z kolei mam drzwi w drzwi sąsiadkę która ma piękną czarną kocicę.Ale ona nie jest do adopcji.

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Nie sie 16, 2009 20:19

Do adopcji, do adopcji, odkacajmy się!
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie sie 16, 2009 20:35

lutra pisze:Tak, odnów, proszę. Popraw też adres mailowy Edyty na e.lugowska@[...].
Merci. Nadal czekam na foty czarnych kotów, mam Bam-Bam, Rumianka i kiepskie zdjęcie Negrity.

są dwa czarne, te które są w arwecie (znaczy są trzy czarne, ale jeden zarezerwowany dla pani oli z recepcji).. jutro tam będę po kocurka dzikiego po zabiegu.. może uda mi się zrobić im fotki..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie sie 16, 2009 20:41

Eidt_f, koniecznie, proszę, jak da się, to proszę o wiek, płeć i krótką historię.
Marek, Ty masz chyba coś czarnego na stanie, nie?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie sie 16, 2009 21:38

lutra pisze:Eidt_f, koniecznie, proszę, jak da się, to proszę o wiek, płeć i krótką historię.
Marek, Ty masz chyba coś czarnego na stanie, nie?

do Arwetu dojedzie jutro jeszcze jeden czarny, drugi złapany na prokocimskich działkach jest czarno-biały i po mojemu sądząc i po jego nastawieniu do nas (Robert niósł klatkę na pół metra od siebie i w tych rękawicach za łokcie) jest to bardzo dorodny samiec. Pokazala sie tam dzisiaj bura panienka, możliwe, że we wczesnej ciąży i rudy, który wygląda dość tragicznie. Niestety, jest szansa, że ktoś je dokarmił i miały w nosie klatkowe przysmaki. Żadnych innych nie było widać więc zwinęliśmy się do domu.
Kinya, koty są w łapkach, rękawice zostawione, cholernie uważaj na tę wściekliznę, bo atakuje przez klatkę także rękawice i daleko od siebie. Zostaw całe to ustrojstwo w Arwecie, Robert pojedzie po południu po pierwszą partię kociaków to zabierze ze sobą obydwie klatki i rękawiczki a zostawi jeden arwetowski transporter, który jest w kotowozie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sie 16, 2009 21:44

Ja, niestety, odpadam w tym tygodniu, ale na szczęście na Wschodzie wszystko dobrze :). Leonka zwiedza i popłakuje, straszny z niego tchórz.
Na mojej "czarnej liście" mam:
Nagritę (a jakże)
Bam-bam
Rumianka
Ptysia
Natalkę Gil
Oliviera, którego przechrzciłam na L&M [na potrzeby koncepcji kotów palących]
i Dziurawca [w kolorze czarno-szarym] na specjalną prośbę Tunisi.
Słać foty czarnych + opisy.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie sie 16, 2009 21:54

Tweety pisze:Kto ma zdjęcie jakiegoś hodowlanego kota, na którym wygląda przez okno albo jest w takiej pozycji czyli któryś półprofil? pilnie potrzebne do ulotki! Najlepiej aby to był własny kot, bo odpadają prawa autorskie

zacytuję się, bo dostałam różne fotki ale niestety, nie chodzi mi o jakiegokolwiek kota hodowlanego tylko w takiej konkretnej pozycji jak wyżej, rasa dowolna, byleby biło po oczach, że rasowy i może być nawet prawie tyłem albo właśnie profilem tak, żeby wyglądało, że on gdzieś tam wygląda przez okno, to co widzi za tym oknem to chyba już takie zdjęcie mamy, mam nadzieję, że się nada.
Ogochy kocinka super pozuje i jest piękna tylko, że dla hodowców może być za mało rasowa :roll: Potem powiedzą, że propagujemy pseudohodowlane koty, a ponoć walczymy z czymś takim. Cholera ich zresztą wie, oni są bardziej skrzywieni od nas :wink:
Patka_, może Ty swojego miaukuna ustawisz odpowiednio i obfocisz albo Andrzej, bo chyba wraca niedługo

Tweety

Post » Nie sie 16, 2009 22:18

Lutra, myślisz, że to się nadaje na takie "po drugiej stronie lustra"?

Obrazek

Tweety

Post » Nie sie 16, 2009 22:21

Dostałam taką odpowiedź w sprawie Tiny:
"tak, byla po sterylizacji. Zginela ok miesiac temu.
Nie wem czy to ma jakieś znaczenia, ale ona przesiadywala przed oknem i gapila się na to co się za nim dzieje (tak, jakby tęskniła). Nie byla wypuszczana na zewnątrz.
a.ch."

Napisałam maila do Magdy (tej od drukarni). Ona jest psiara, ale kota ma ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie sie 16, 2009 22:26

Kinya pisze:Dostałam taką odpowiedź w sprawie Tiny:
"tak, byla po sterylizacji. Zginela ok miesiac temu.
Nie wem czy to ma jakieś znaczenia, ale ona przesiadywala przed oknem i gapila się na to co się za nim dzieje (tak, jakby tęskniła). Nie byla wypuszczana na zewnątrz.
a.ch."

Napisałam maila do Magdy (tej od drukarni). Ona jest psiara, ale kota ma ;)

miesiąc, k...a, temu??!! i nie dali znać?? a co mają napisane w umowie? jest jednostronicowa, nie ma dużo czytania i średnio inteligentny szympans pewnie by zrozumiał co w niej stoi. Równie dobrze można by było napisać tam CHWD i nikt by pewnie nie zauważył :evil: :evil: :evil:

Tweety

[poprzednia][następna]