CK Blade-super inteligentna kotka szuka DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 15, 2009 22:46

Rany. Blade to nie jest kot dla zaawansowanych... To kot dla... Kto jest bardziej zaawansowany od zaawansowanych? Może jaki Rokita czy inny Liczyrzepa, o Lucku samym nie wspominając, kota by chciał, hę? :roll:

Wizualizacja: czeluści piekielne, ogień, smoła, wycie potępionych dobiegające z kociołków (jeden se zaklepuję, komuś kolejkę potrzymać? :twisted: ), a Lucek z widłami w jednej garści i ogonem przewieszonym przez drugie przedramię, potykajac sie o własną pelerynę, wrzeszczy na całe gardło: Niuuuniaaa! Pancio kurczaczka ugotował, kceseeesz?! A Niunia na to: !@#$%%@!!!

Dobra, czas spać :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie sie 16, 2009 13:23

dzięki Adria za zaufanie - teraz to muszę chłopa powiadomić i udobruchać :-)

noc minęła "burzowo" - "Niunia" dostawała szału w gabinecie to jej otworzyłam drzwi i o dziwo dobrze reaguje na moje kocury a Filip jest u niej pierwszy :wink: na kocice syczy ale one ja olały - wylazła na balkon, potem połaziła po pokoju i niestety koło 2 w nocy dostała do łba i zaczęła wojne z drzwiami, więc zabrałam koty i zabarykadowałam się w sypialni - uspokoiła się więc koło 6 rano zamknęłam ja znów i wypuściłam swoje futra teraz otworzyłam jej drzwi i niech się dzieje co chce - diablica schowała się do wersalki i teraz śpi :twisted:

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Nie sie 16, 2009 20:39

Dychocie? 8)

EwKo

Post » Nie sie 16, 2009 20:50

Mam nadzieję, że wszyscy cali :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pon sie 17, 2009 7:43

pfu,pfu - odpukać w niemalowane :-) wszyscy cali - omijamy się z kicią i jest git - drzwi otwarte, koty bronią sypialni więc liczę na to ze mnie w nocy nie udusi :twisted: jest w miarę spokojna - krzyczała może raz jak zajrzałam do niej, próbowała furczeć jak jej jeść dawałam ale nie rzuciła się na mnie

ogólnie jest mi jej strasznie szkoda - gadam do niej i ona wtedy tak fajnie przekrzywia łepak i słucha no i Filipek wyjada jej z misek, bawi się jej zabawkami i ogólnie chyba lubi jej towarzystwo a ona na niego nie fuczy - może się zaprzyjaźnią?

marcela35

Post » Pon sie 17, 2009 14:29

Jak tam pannica , TŻ już w domu :?: :roll:
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Pon sie 17, 2009 18:55

Blade w wersalce - a TŻ juz wie troszkę mi się oberwało ale czego sie nie robi dla miłości swojego życia - brzmi skromnie :twisted: - on akceptuje kota a ja właśnie skończyłam jego ulubione leczo i pulpeciki w sosie słodko kwaśnym no i oczywiście deser jego marzeń :twisted:

a tak na poważnie to doczytałam, że Blade ma wyniki badań moczu sugerujące warunki sprzyjające SUK - ale z tego co wiem badań moczu nikt nie powtarzał bo pańcia nie chciała stresować kota - łaskawca :evil: no i ona leci na royal urinary ale Adria wspomniala ze to za długo - trzeba by zmienic i badanie moczu powtórzyć? tylko kto jej mocz zlapie :twisted: no i jakie suche jej kupić? poproszę tu mądre głowy bo ja sie nie znam

marcela35

Post » Pon sie 17, 2009 23:34

Na razie to ja bym poczekała z tym łapaniem moczu , chyba, że w odosobnieniu pójdzie do pustej kuwety :wink: Jak mocz będzie ok, to można ją na jakąkolwiek karmę o nie za dużej ilości białka dać. Chyba mi się nie popierniczyło z wątrobą :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto sie 18, 2009 7:37

Ona jest piękna - te ogromne oczy w których czai się strach, futerko w kolorowe paski i ruchy pantery no i charakter zołzy :wink:

wczoraj zrobiła nam przelot po mieszkaniu - leżałyśmy sobie w salonie i czekałyśmy na Pana Domu oglądając telewizje i Blade - nazywam ją Irenka bo drze ryja jak moja macocha :twisted: wyszła ze swojej kryjówki, oblukała nas na kanapie ale nic potem przemknęła na balkon ale tam trafiła na Lafiego - Filip za nią jak cień - wyleciała jak strzała z balkonu i pognała do pokoju Werki a potem do kuchni - jak chciałam sprawdzić gdzie jest to siedziała w kuchni na podłodze - Tekla na progu tyłem do niej ale tak żeby Blade nie mogła mnie zaatakować i jak wzięłam Tekliczkę na ręce to kicia przemknęła cichutko do gabinetu

w kuwecie jest urobek - qupale nie sa moich kotów bo te rozpoznaje - nie wiem czy sio jest jej ale widzę ze wodę pije i dziś rano skubnęła saszetkę,

marcela35

Post » Śro sie 19, 2009 8:10

wczoraj odbyło się spotkanie na szczycie Blade i Tż - jedno było pod biurkiem drugie siadało do biurka - oboje szok po czym Niunia nie krzycząc nawet po cichutko wyniosła się do wersalki - no i miała w wersalce gość :twisted: Cyprys przyszedł ja odwiedzić - cicho było nawet i nikt z krzykiem nie wyleciał więc chyba nie było tak źle

a tak na marginesie to od czwartku Filipek ma zacząć chodzić w gość do sąsiadów - kto wiem co z tego będzie :wink:

marcela35

Post » Śro sie 19, 2009 8:35

marcela35 pisze:wczoraj odbyło się spotkanie na szczycie Blade i Tż (...)
- do tego momentu normalnie jak u Hitchcocka 8)

Miałam przez moment wizję Niuni w roli prezesa :twisted:

EwKo

Post » Czw sie 20, 2009 13:32

Blade zrobiła w domu czystki 8O
Poodgryzała palce albo i co więcej 8O

Dziś czwartek, Filipek już wrócił z występów gościnnych czy dopiero się wybiera? 8)

EwKo

Post » Czw sie 20, 2009 14:07

czystki w domu robi TŻ :evil: wczorajsza nocka to porażka - Filip tak dokazywał, ganiał się tłukł i zaczepiał Blade że w domu był jeden wielki ryk - skończyło się tym że koty zostały zbombardowane poduszkami i była mała awantura u Dużych - masakra - ciekawe jak będzie wyglądał ciąg dalszy jak wrócimy do domu :evil:

marcela35

Post » Czw sie 20, 2009 18:06

Doskonale wiem o czym piszesz...powtorka z rozrywki :twisted:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw sie 20, 2009 19:34

dziś jak chłop się uspokoił i troszkę pospał to powiedział, że to Blade łazi i zaczepia koty potem dostała łomot od Lafiego i Filipa a do tego gościnnie spal u nas Cyprys, który ganiał się, tłukł i ogólnie dokazywał z Filipem i do tego Blade to nawet dla mnie za dużo - bałam się zasnąć bo nie ukrywam miałam małe obawy co do "bezpieczeństwa" futer - no poza Kira i Teklą które olały wszystkich i grzecznie spały w naszym łóżku - obiecal mi ze im łby poukręca :twisted:

marcela35

[poprzednia][następna]