Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Jeden z postów w wątku z ankietą.Nezia pisze:mirka_t pisze:Tak w zeszłym miesiącu miałam ździebko na plusie. Niestety nie przedstawię tu listy moich długów, które narosły od 2005r. Nie będę publicznie płakała z powodu zadłużenie mieszkania. Nigdy tych długów nie pokryję i kiedyś przyjdzie mi zwinąć manatki. Koty zostaną rozdysponowane na cito. Forum na pewno pomoże a do tego czasu postaram się znaleźć domy dla jak największej ilości potrzebujących.
jeny, Mirka , wlasnie robisz to publicznie, na dodatek grajac na uczuciach forumowiczow![]()
jak mozesz mowic o swoich prywatnych dlugach w kontekscie pieniedzy dla zwierzakow![]()
pracujesz zawodowo? o ile mnie pamiec nie myli - nie,
odrzucilas kilka propozycji pracy podanych Ci przez forumowiczow jak kawa na lawie ,
utrzymujesz sie i swoje hobby z pieniedzy od nich
i jeszcze nie wstydzisz sie wyciagac takich rzeczy jak zadluzenie Twojego mieszkania![]()
pomoc dla kotow to Twoje hobby i Twoj wybor, nikt na sile nie staral sie Ciebie w to wciagac,
wiec jesli tak wybralas to radz sobie sama, bo tego oczekuje sie od odpowiedzialnych ludzi...
przepraszam, ale moim zdaniem przeginasz ...
Mam dość. Nie przyjmę żadnego kota więcej. Nigdy.
Adrianapl pisze:To mirka prowadzi ten watek i decyduje o tym, jak on wyglada
Martinki pisze::dance:![]()
MIRKA GRATULUJEMY!!!!! Olej tych kretynów!!!
NITKA/KARINKA pisze:Martinki pisze::dance:![]()
Czy taki cytat wystarczy?
mirka_t pisze:Adrianapl pisze:mirka_t pisze:Progect moje "gigantyczne" długi są mniejsze od tych, które miała jopop.
jopop prosila Cie juz, zebys nie uzywala jej jako przykladu
i po co to znowu robisz
Ale jest świetnym przykładem i nic na to nie poradzę.
mirka_t pisze:NITKA/KARINKA pisze:Martinki pisze::dance:![]()
Czy taki cytat wystarczy?
To może Martinki napisze, których kretynów miała na myśli. Ja nie mam z tym nic wspólnego a Twój wpis w wątku z ankietą może wskazywać, że to moja wypowiedź.
anulka111 pisze:zagłosuje na krakvet
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, florka, fruzelina, Google [Bot] i 655 gości