Widać Mirki koty gorsze niż inne.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nezia pisze:mirka_t pisze:Tak w zeszłym miesiącu miałam ździebko na plusie. Niestety nie przedstawię tu listy moich długów, które narosły od 2005r. Nie będę publicznie płakała z powodu zadłużenie mieszkania. Nigdy tych długów nie pokryję i kiedyś przyjdzie mi zwinąć manatki. Koty zostaną rozdysponowane na cito. Forum na pewno pomoże a do tego czasu postaram się znaleźć domy dla jak największej ilości potrzebujących.
jeny, Mirka , wlasnie robisz to publicznie, na dodatek grajac na uczuciach forumowiczow![]()
jak mozesz mowic o swoich prywatnych dlugach w kontekscie pieniedzy dla zwierzakow![]()
pracujesz zawodowo? o ile mnie pamiec nie myli - nie,
odrzucilas kilka propozycji pracy podanych Ci przez forumowiczow jak kawa na lawie ,
utrzymujesz sie i swoje hobby z pieniedzy od nich
i jeszcze nie wstydzisz sie wyciagac takich rzeczy jak zadluzenie Twojego mieszkania![]()
pomoc dla kotow to Twoje hobby i Twoj wybor, nikt na sile nie staral sie Ciebie w to wciagac,
wiec jesli tak wybralas to radz sobie sama, bo tego oczekuje sie od odpowiedzialnych ludzi...
przepraszam, ale moim zdaniem przeginasz ...
mirka_t pisze:Ankieta nic nie daje. Głosowanie w Krakvecie jest ważne a podobno było już tak, że wygrał inny kandydat.
Czuję wielki niesmak i mam zamiar wywołać do tablicy kilka osób. Muszę jednak trochę ochłonąć, bo emocje nie są dobrym doradcą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 655 gości