Siódemke (kukułki) i piątke (Mela i Gluś) to mam u siebie na codzień, szóstke pewnie będzie można niedługo u Szury nakręcić,Smok u mamy też walczy z drukarką już kilka lat, ale wiem jedno, kiedyś kupie sobie bieznie
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Mila, to samo powiedzialam TŻ-owi który oglądal filmiki razem ze mną Poczekaj chlopie zaraz bedziemu mieli przedszkole w domu, to sobie nakrecisz podobny filmik
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Smok u mamy też najpierw długo drukare obserwował, jak papier wchodzi i wychodzi, po pewnym czasie postanowił spróbować wejść za papierem do środka a ponieważ nie wyszło, to od tej pory drukarka, to wróg numer jeden
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
No szkoda ,że nie możesz ich nagrać,już widzę jak sobie bajdurzą.
Hłehłe za mała dziura była żeby się Smok zmieścił?.I przez głupią dziurę drukarka się wroga dorobiła,buhahaha!!!!
U mnie w domu wojna o ....... zielona kanape Bazyli z uporem maniaka usiluje zajac wszystkie ulubione miejsca Milki. Z niektorych rezygnuje bo nie bardzo sie miesci. Ostatnio zawzial sie na ostatnie i najbardziej przez nia ulubione oparcia zielonej kanapy. Jak tylko Milka sie ulozy tam wpada galopem i zwala ja no coz waga piorkowa w takiej taktyce nie ma szans z waga ciezka.
No ale tego bylo juz za wiele i moja cierpliwa Milcia postanowila ze tego bastionu nie odda i juz. Przybrala bardzo skuteczna taktyke na partyzanta, dziala z zaskoczenia i od tylu. Wyczekuje az wrog sie odwroci i dawaj do ataku. Taktyka wciaz sie ulepsza wiec czuje ze rudy galgan nie wie co go jeszcze czeka.
Niestety tutaj na poczatek akcji sie spoznilam i nie widac jak Milka laduje za kanapa
Genialne filmiki Mila się nie daje i bardzo dobrze Po Bazylku to widac normalnie, jak on myśli, świetny jest! Ale wiadomo, jak już Mila zeskoczyła, to wcale nie jest interesujące to miejsce Fajnie go załatwiła, na pierwszym filmiku, monet wyczuła idealnie, pełne zaskoczenie
Małgosia, no wiesz, z Tobą nie byłoby takiej fajnej zabawy o miejsce, poza tym Bazylek na pewno wie, ze nie wolno przginac, bo jednak rzadzisz lodówką, a to koronny arument
oo tak, argument lodówkowy jest najważniejszy, nie do przebicia ale z Mili niezły partyzant
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com