Agus te krople nazywaja sie Isopto-Max i srodki sa Dexamethason 1 mg, Neomycinsulfat 3500 I. E., Polymyxin-B-Sulfat 6000 I. E. itd. W kazdym razie to sa krople z antybiotykiem. Te zastrzyki tez byly jakies takie i wzmacniajace, ale nazwy juz nie mam, bo rachunek wyrzucilam.
Ide spac, bo padam. Jak cos o tym wiecie, to mi mowcie, bo ja nie mam zielonego pojecia.
Są na wątku Matahari, gdyż to do niej miały pierwotnie trafić Matahari potrzebna jest pomoc (dużo kotów choruje). Dzięki informacjom o kociakach wątek będzie częściej w górze, to może i pomoc uda się dla reszty uzyskać
psiama pisze:Blanka umie się zaprezentować. Piękna A łapcia jak się miewa ?
Łapcia??
Uszko leczymy łapeczki wszystkie zdrowiutkie. Patrzę bacznie na to moje szczęście. Wydaje mi się, że apetyt nie bardzo. Podtykałam różne cuda i nic. W akcie desperacji kupiłam whiskas. Spodobało się
A czy jej prawa łapcia (z pozycji kota) jest z natury taka innego kolorku ? O nią mi chodziło właśnie. Pomyslałam, że cos z nia nie tak. A jak to taka uroda albo "udziabrałamsiebososinzsaszetkibylataaaaakidobry" to wszystko OK .