Moderator: Estraven
Femka pisze:lej tę wodę, jak najwięcej i po kilku minutach wyciągaj gruszką, gdy są namoczone. Masz gruszkę?
Ja mam taką dla niemowląt, jakby co, daj znać.
bazylica pisze:a moze to jest powiazane z tymi zębami??
Femka pisze:ech, nie chciałam wydawać poleceńtak niezręcznie zabrzmiało. To był tylko mój pomysł, jak gluty wyciągać.

maciejowa pisze:Femka pisze:lej tę wodę, jak najwięcej i po kilku minutach wyciągaj gruszką, gdy są namoczone. Masz gruszkę?
Mam gruszek kilka, bo jakby nie było jeszcze niedawno gile młodszemu dziecku nimi wyciągałam. Tylko znależć trzeba w szafce z lekami. Muszę męża zatrudnić, bo ja po czwartkowym fitnessie niemoc w rękach mam straszliwą i w górze trzymać ich nie mogęAle dziękuję
I dostosuję się.
Ja-Ba pisze:maciejowa pisze:Femka pisze:lej tę wodę, jak najwięcej i po kilku minutach wyciągaj gruszką, gdy są namoczone. Masz gruszkę?
Mam gruszek kilka, bo jakby nie było jeszcze niedawno gile młodszemu dziecku nimi wyciągałam. Tylko znależć trzeba w szafce z lekami. Muszę męża zatrudnić, bo ja po czwartkowym fitnessie niemoc w rękach mam straszliwą i w górze trzymać ich nie mogęAle dziękuję
I dostosuję się.
W ciągu pierwszych dwóch tygodni stosowania wody morskiej u Tygryski zużyłam cały pojemnik - tak często musiałam psikać zanim się kotka oczyściła.
Przepraszam za ten "wtręt" ale pilnie śledzę losy Mrubiska i tak bym chciała żeby mu się przynajmniej z oddychaniem poprawiło.
maciejowa pisze:Cześć. Tak, wymaz z nosa był zrobiony. Wynik: wyhodowane bakterie stanowią florę fizjologiczną górnych dróg oddechowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości