może dziś rano jakiś DT się znajdzie?
BTW, w moim podpisie link do aukcji na jopop
Moderator: Estraven
Aleba pisze:Z moich informacji (ale są to informacje sprzed tygodnia) wynika, że te doleczające się kociaki siedzą w 3 klatkach. Mnie się wydaje, że ich jest piątka, ale może któregoś nie zauważyłam
Do tego jeszcze dwie koteńki z Mianowskiego, zdrowe buraski.
Jeśli chcesz dokładniejszych informacji, będę dzisiaj w lecznicy, to się przyjrzę i policzę towarzystwo
_kathrin pisze:szukam transportu na poniedziałek,najlepiej w godzinach popołudniowych. trasa Grochów-Natolin-Imielin-Grochów.
_kathrin pisze:Aleba pisze:Z moich informacji (ale są to informacje sprzed tygodnia) wynika, że te doleczające się kociaki siedzą w 3 klatkach. Mnie się wydaje, że ich jest piątka, ale może któregoś nie zauważyłam
Do tego jeszcze dwie koteńki z Mianowskiego, zdrowe buraski.
Jeśli chcesz dokładniejszych informacji, będę dzisiaj w lecznicy, to się przyjrzę i policzę towarzystwo
Policz, proszę. I sprawdź ich stopień oswojenia.
Ciężko mi będzie wytypować, które mam wybrać. Raczej stawiam na grzyby, te zawsze ciężko komuś wcisnąć.
Agneska pisze:Alebowa dwójka nie tylko jest zdrowa, ale i najkrócej kibluje w klatce.
Piątka sierotek już chyba większość życia spędziła w lecznicy.Kasia, jak weźmiesz całą piątkę, to zaopatrzę Cię w jedzonko, co Ty na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 167 gości