mnie kiedys wetka mowila, ze malo ktory kot jest takim swirem, zeby sobie w ranie grzebac. ale mielismy taka, sama sobie wyciagnela szew. na szczescie rana juz byla zrosnieta.
mam nadzieje, ze juz teraz bedzie z gorki i w koncu trafi sie chetny, bo kicia sliczna.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.
piekna i z nienagannymi manierami. ideal po prostu.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.
a moze ona po prostu tak ma? bywaja takie cechy osobnicze i nic sie na to nie poradzi.
jak u ludzi.
jeden ma sklonnosci do sraczki, drugi - wrecz przeciwnie.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
przepraszam, troche nas nie było ale mamy problemy z jednym starszym tymczasem chorym na raka. Samsonik zatruł się czymś, leciało z niego z góry i z dołu przez 2 dni tragicznie, już myślałam, że nie da rady ale teraz powoli sytuacja się poprawia
Lulka coraz bardziej się rozkręca, jest coraz bardziej pewniejsza
przesiaduje w kuchni razem z Samsonem
Lulka szuka domu stałego!
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Ufff, dobrze że już u Was lepiej Aniu, możesz wstawić jakieś foteczki? Plisss
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
taka pieknosc. twarz oryginalna.
musi sie cos znalezc. zreszta nie "cos" tylko dobry, kochajacy dom.