Musisz wejść w swój profil i w miejsce na podpis wkleić kod (zaznaczyć myszką na niebiesko i prawym przyciskiem kliknąć w niego, potem wybrać kopiuj i znów prawym w puste pole na podpis, a potem wklej). Ale zamotałam...
Villemo5 te głosowania nigdy nie będą uczciwe. Takie by były gdyby każdy głosujący znał dobrze kandydatów i ich obecną sytuację. Wtedy być pomoże pomoc otrzymywałaby osoba najbardziej jej potrzebująca.
witajcie ....u mnie pogoda sloneczna a ja nie mam wody w chalupce ....cudnie prawda , no to ide sie dobic na watek kv
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Wczoraj koło północy niby TŻ wrócił do domu i od progu zapytał, co tak capi na klatce schodowej a zwłaszcza na parterze. Czyżby nasze koty? Zapytałam czy w mieszkaniu również czuje ten smród a on zaprzeczył. Wyszedł jeszcze z psem i po powrocie stwierdził, że na dole śmierdzi brudnymi skarpetami. Oświeciłam go, że zapach ten pochodzi od dwóch amstaffów mieszkających na parterze. Nie chciał wierzyć. Zapewne sąsiedzi tak czy tak zwalą to na moje koty, których jest dużo a pieski są przecież tylko dwa. Moje stalowe drzwi powinny dać im jednak do myślenia. Przez nie zapachy nie przedostają się aż tak łatwo.