iza71koty pisze:Podnosimy kociaczki. Prosimy o Pamieć i zaglądanie na wątek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Podnosimy kociaczki. Prosimy o Pamieć i zaglądanie na wątek
No Wszyscy trzymamy. To duże zaskoczenie dla mnie.Bardzo, Bardzo miłewiora pisze:witam
toz ci dobra nowina![]()
trzymam kciuki za udana akcje
Ja-Ba pisze:wiora
a jak tam Twój TŻ, dobrze z tym okiem?
Dzięki Wiora. Ja sie dowiem ile w TOZie kosztuje seria . Powinno być taniej. Też zrobie Bazarek na szybko. Odłoże z Bazarków na te szczepionki i dołoże ile tam trzeba będzie. Kociaki trzeba ratować tak czy inaczej i wydaje mi sie to najbardziej sensowne rozwiązanie.Mąż wezmie te kilka dni wolnego wiec zgarniemy Maluszki i pojedziemy z nimi. Mam nadzieję ze uda mi sie wynegocjować jakąś rozsądną kwotę.wiora pisze:am wystawie jakis bazar na te plage egipska w postaci grzybow na weekend
takze berdzo prosze pani Izo do skarbonki moze uda sie odlozyc na zastrzyki przeciwgrzybiczne dla maluchow
Dzięki Piękne Ja-Ba. W poniedziałek się zorientuję jak sprawa wygląda w tych dwoch Hurtowniach, gdzie kupuję i będe mieć jasnosć sytuacji. To jest ten zbrylający, który podałaś czy ten zwykły?Ja-Ba pisze:Iza, mi wychodzi że ten żwirek jest najtaniej dostepny w Telekarmie, za 2 worki po 40 litrów trze a zapłacić 176 zł i już nie ma kosztów transportu. Nie ma żadnych dodatkowych opłat za płatność przy odbiorze.
Za pojedynczy worek trzeba zaplacić 89 zł ale aby mieć za darmo transport trzeba złożyć zamówienie za min. 100 zł