CHOOOP

Moderator: Moderatorzy
felinae pisze:Patrząc na pogode w ostanich dniach to na takie lato to powinnaś wystawić chyba parasole i kalosze!!!!
CHOOOP![]()
mar_tika pisze:felinae pisze:Patrząc na pogode w ostanich dniach to na takie lato to powinnaś wystawić chyba parasole i kalosze!!!!
CHOOOP![]()
oooo i dobry pomysł bo ja parasola nie posiadam .Wczoraj jak zaczęło lać obleciałam wszystkie sklepy u mnie na osiedlu w celu nabycia tego cudu techniki i wiecie co?Guzik nadal jestem bez parasolki
Dorota Wojciechowska pisze:mar_tika pisze:felinae pisze:Patrząc na pogode w ostanich dniach to na takie lato to powinnaś wystawić chyba parasole i kalosze!!!!
CHOOOP![]()
oooo i dobry pomysł bo ja parasola nie posiadam .Wczoraj jak zaczęło lać obleciałam wszystkie sklepy u mnie na osiedlu w celu nabycia tego cudu techniki i wiecie co?Guzik nadal jestem bez parasolki
Marta jak guzik duży to mu tylko patyczka domontuj.
Iweta pisze:...a nie chce mi się już nic gadaćide szykowac się na jutrzejszą impreze
Dorota Wojciechowska pisze:Iweta pisze:...a nie chce mi się już nic gadaćide szykowac się na jutrzejszą impreze
no przynajmniej w ciuchach masz wybór
Iweta pisze:Dalej nic się nie dzieje, ale ja dzielnie na posterunku ,hop do góry
mar_tika pisze:Iweta pisze:Dalej nic się nie dzieje, ale ja dzielnie na posterunku ,hop do góry
a jak tam po weselichupotupałaś sobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości