Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Mojra dziś pojechała do nowego domu.
I to w zasadzie jedyna dobra wiadomość.
Bieda przyciska nas tak, ze szkoda gadać, a mnie odechciewa się wszystkiego, łącznie z pisaniem w tym wątku.
Fredziolina pisze:Kasia D. pisze:Mojra dziś pojechała do nowego domu.
Bieda przyciska nas tak, ze szkoda gadać, a mnie odechciewa się wszystkiego, łącznie z pisaniem w tym wątku.
Maryla pisze:Fredziolina pisze:Kasia D. pisze:Mojra dziś pojechała do nowego domu.
!
Ruach pisze:Maryla pisze:Fredziolina pisze:Kasia D. pisze:Mojra dziś pojechała do nowego domu.
!
Kaśka![]()
aniołowie...przybądźcie.......TU....
Kasia D. pisze:Ruach pisze:Maryla pisze:Fredziolina pisze:Kasia D. pisze:Mojra dziś pojechała do nowego domu.
!
Kaśka![]()
aniołowie...przybądźcie.......TU....
Aniołowie przybyli ok. 10-tej, wręczyli mi kopertę z gotówką i odjechali czerwoną mazdą.
Serio.
Szczegóły wkrótce na stronie fundacji w dziale "Felisowe pary"
PS
Jeden z aniołów pracuje w ...Kurii Lubelskiej...
katikot pisze:I jak się maluch miewa? Postaram się niedługo wystawić jakiś bazarek na felisowe kotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 105 gości