Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 12, 2009 20:27

Killatha-nie pędzi!-tak sobie maszeruje drobnym kroczkiem,ale do przodu :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 12, 2009 20:27

Kasiu wypoczynek to bardzo ważna rzecz.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sie 12, 2009 21:35

Kasiu, to JUZ rok!!! :D Gratuluje!!! :D pamiętam Twój pierwszy post na miau, to było właśnie na watku A. Rylskiej.

Mnie na miau tez sprowadził Płaczuś, powiem Wam szczerze, ze to wszystko co się wtedy działo, ta wielka walka i ogromna dobroć i serce, którą okazało nam wtedy tyle Osób, zupełnie mnie zaskoczyła. Pamiętam to jak przez mgłę, byłam nowa na forum, jeszcze nie obeznana ze wszystkim, a to była po prostu lawina!

I dzięki temu niezwykłemu kotu tyle wspaniałych osób poznałam!

Kasiu, bardzo żałuję, ze gemma się tak zachowuje :? Jeśli chcesz, to mogę spróbować do niej zadzwonić z pracy? tylko potrzebowałabym numer telefonu.

Kasiu, moja mam dostała dziś olej i ślicznego słonika :D prosiła, zeby bardzo, bardzo Ci podziękowac!!! :D

A jak tam Ptysiek?

Kasiu, musisz odpocząc, koteczki będa na Ciebie czekać stęsknione :wink:

Czekamy na zdjecia wagi! mnie się bardzo podobają takie stare sprzęty, a najbardziej chyba te stare maszyny do szycia ze stolikami.

Kasiu, a jak drapak dla kotów?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro sie 12, 2009 21:51

Niestety-nie mam sklejki żeby go zrobić-stoi jak wyrzut sumienia,ale koty i tak go lubią!
Milenko-podam Ci nr tel. na PW,ale obawiam się,że Weronika nie odbierze-myślę,że czyta forum :?

Waga bedzie wymagała duuużo pracy,ale nieszkodzi-lubię taką dłubanine!
Zdjęcie stanu obecnego zrobiłam,ale zamieszczę wtedy,kiedy już doczyszczę ją -będzie można porównać,jak sie zmieniła :D
Wiem kochane,że muszę wypocząć,zmienić trochę klimat,ale jeśli z łapką Ptysia jeszcze nie będzie dobrze-nie pojadę-on jest teraz dla mnie ważniejszy!!!
Pokój już mam zarezerwowany,mam nadzieję,że uda mi się załapać na autobus z Morąga do Stegny,a stamtąd to już rzut beretem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro sie 12, 2009 22:43

Ale czułam że Kasi wąteczek podskoczy ze 20 stron jak mnie nie będzie,pomyliłam się o dwie strony,bo skończyłam na 19.Witam Ponownie Kasiu Twój wąteczek i Twojej pięknej gromadki
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sie 12, 2009 22:46

Witaj Sylwia!!-my juz zmykamy,bo prawie cała noc nie spalismy-ja i Ptys-dobrej nocki i do jutra!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sie 12, 2009 22:51

Ooo to chyba musze się wziąść za czytanie.Mam nadzieję że z Ptysiem nic poważnego.I wiedziałam że 12.VIII z czymś mi się jeszcze kojarzy oprócz tego że w ten dzionek mieliśmy zaręczyny,a Tu Kasi puknął roczek.NAJLEPSZOŚCI!!!:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Do juterka!!!
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 6:49

Noc minęła spokojnie,poza tym ,że Pyniusia przewróciła wentylator stojący na podłodze i narobiła hałasu,ale u niej to norma,zawsze coś musi zrzucić,przewrócić,czymś szeleścic,wpychać sie na półką z odtwarzaczem DVD,albo chrobotać miseczkami w kuchni.Oczywiście najlepsza zabawa jest w nocy,żeby zwrócić na siebie uwagę :evil: :evil: :evil:
Pozostałe koty śpią dobrze,nawet Ptyś już mnie nie budzi o 4 nad ranem,ten kołnierz powoduje,że jest mniej ruchliwy-tylko micha i kuweta!
Łapka sucha,nic się nie sączy!-no wreszcie jest nadzieja,że się wygoi!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sie 13, 2009 7:09

Kasiu, baaardzo sie ciesze, ze Ptyś je i jakos znosi, a raczej nosi ten abazur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje, ze uda Ci sie na chwile wyrwac na odpoczynek, bo to jednak baaardzo potrzebne (chociaz laczy sie ze straszna tesknota :roll: ). Tak troche przewietrzyc umysl i oderwac sie od codziennosci...

Jolab, Twoje koty i psina sa przesliczne :love: :love: :love: Wiesz, ze moja psina tez ma "koci syndrom"? Koniecznie chce stac sie jednym z nich i kiedy nie miesci sie np. na kaloryfer to uklada na nim glowe i wtedy wydaje sie jej, ze prawie sie udalo :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 13, 2009 7:14

Hej Kobitki !!!!!!

Kropka gratulacje z rocznicy bycia na miau.pl :) Zazdroszczę Ci trochę tego wyjazdu......:) Niech Ptyś wyzdrowieje do tego dnia byś ze spokojną głową poddała się błogiemu lenistwu:)

Jestem u mamy. Przedstawię wam Leona.

Obrazek

Pozdrawiam.

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Czw sie 13, 2009 7:24

Kropeczka, jedź na urlop, Ptysiu obłożnie chory nie jest, poradzi sobie, zobaczysz :ok: tym bardziej, że to nie wyjazd na dłuuugie tygodnie, tylko - jak sama piszesz - na kilka dni.
Zazdroszczę, jak nie wiem... w ogóle zazdroszczę Ci miejsca zamieszkania, mam niedaleko znajomych, więc wiem jak tam u Was pięknie :love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sie 13, 2009 7:30

MartaAgnieszka pisze:Hej Kobitki !!!!!!
Jestem u mamy. Przedstawię wam Leona.

Obrazek

Pozdrawiam.

Jaki slodki młodzian :love: :love: :love:
Baaardzo podobny do mojej tymczasi Malwiny :wink:
A jak ma sie kwestia dokocenia?

Kasiu, posluchaj Ingi- madrze prawi Kobieta :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 13, 2009 7:52

Tak w miare doczytałam,chociaż mam fulll do czytania jeszcze.Trzymam kciuki za Ptysia ogrrromne.A jak dzisiaj Kasiu się trzyma Nasz Książę?
Dzień doberek w ogóle
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 13, 2009 7:54

Kochane ja wiem,że powinnam wyjechać,ale martwię sie czy do tego czasu łapka na tyle sie wygoi,żebym mogła Ptysiowi zdjąć to paskudztwo z szyjki :(
Martusia-Leoś cudny-to jeszcze dzieciak,więc z pewnością dogadają się szybko z nową koteczką-no właśnie,czy są już jakieś wiadomości co do przyjazdu dzieciaków do mnie?-Jola odzywała się do Ciebie?
Inguś,a gdzie mieszkają Twoi znajomi?
U nas faktycznie ładnie jest,i nie chciałabym mieszkać gdzie indziej,no może gdybym mieszkała w dużym mieście-moje usługi byłyby zdecydowanie lepiej płatne,bo wiem mniej więcej jakie sa ceny w dużych miastach-tu niestety bezrobocie i tereny popegeerowskie,więc ludzie biedni-cen nie da się podnieść,a koszty wyrobu protez wciąż rosną-niestety :( :( :(
Tym sposobem,muszę robić więcej,żeby mieć w miare jednakowe dochody,a sił już niestety mniej niż kiedyś,bo i wiek i schorzenia związane z długoletnią pracą w wymuszonej pozycji dają się już we znaki.
Lubię chodzić na spacery-właśnie w niedzielę byłyśmy z kolezanką na takim długim spacerze wokół rozlewiska za miastem.Jest tam ścieżka edukacyjna,wieże widokowe ,masa ptactwa wodnego i zapach-zapach łąk,śpiew ptaków ,spokój,czasem tylko jakiś spacerowicz przejdzie sobie.
Nie ma żadnych samochodów,skuterów,band rozwrzeszczanych lolitek ,lumpów z reklamówkami pełnymi śmietnikowych skarbów,cuchnących brudem i moczek-ech-miec tam dom i swiat mógłby dla mnie nie istniec-tylko mój kawałek świata,ja i zwierzęta!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sie 13, 2009 7:57

Sylwia-gapiątko :lol: -parę postów wyżej napisałam,że dobrze!
Ale dziękuję za troskę-Ptyś patrzy na mnie właśnie,bo leży na krześle obok mnie-chciał być blisko,więc przystawiłam drugie krzesło i teraz asystuje mi przy komputerze!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]