Avian, maila w sprawie kocurka przekazała mi dyrektorka schronu z adnotacją - „I co o tym sądzisz? Ja jestem wstrząśnięta, ale nie wiem czy ktoś by Go chciał. Raczej nie i co? W schronisku mógłby zostać „zjedzony” jako niepełnosprawny.”
Podsunęłam autorce maila myśl o pieluszce. Ona z kolei wysłała mojego maila ludziom, którzy opiekują się kotem. Czekam na odpowiedź.
Nowa jest przesliczna tylko straszliwie wystraszona ...te oczyska to ma jak spodki ale juz wyszla z kuwety ,czyli malutki sukces jest , ciekaqe czy bedzie jesc ??
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Jestem wstrząśnięta sprawą kotka... i smutno mi się zrobiło...
Niebieska - no jak to niebieska... śliczna i gały ma taaaaakie Fajnie wygląda, jakoś szczególnie persolubna nie jestem, ale urzeka mnie jej spojrzenie.
Kciuki za Limkę, żeby zniosła sterylkę na pełnym luzie, jak Bella
Ale tu zmian Persiczka to naprawdę taka urokliwa piękność.
Historia o tym biednym kocurku naprawdę smutna i straszna.
Ale za Limkę trzymam kciukasy. Jak ładne pozuje w wytwornym towarzystwie Koti i Maszy . Daj znać jak bedzie się czuła po zabiegu..
Na jutro zaplanowaną sterylkę ma Nesca, ale muszę jeszcze upchnąć na zabieg Dyzia. Zaczął mu się ruszać górny, prawy kieł i bardzo mu to przeszkadza. Trzeba rwać co jest do rwania, resztę wyczyścić no i przy okazji wykastrować.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.