Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 11, 2009 22:00

Serdecznie dziękuję yammayca jesteś :aniolek: :1luvu:
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Dług u weta Juli za Tyskie Mruczki ponad 1000 zł, a hotelikowe kociaki ponad 400 złu weta Łukasza. Cała nasza uwaga i pomoc była skupiona na MILCE i jej transfuzji krwi. Serdecznie dziękuję wszystkim pomagającym jesteście :aniolek: :aniolek: :aniolek: Gdyby nie Wasza pomoc nie jeden kociak by już nie żył :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jeszcze raz dzięki i proszę o dalszą pomoc dla TYSKICH MRUCZKÓW I KOCIAKÓW Z HOTELIKU

benita92

Od: Nie cze 28, 2009 10:33

Post » Śro sie 12, 2009 10:25

yammayca :1luvu:

Szukamy opiekunów wirtualnych dla tyskich mruczków :!: Każda złotówka jest potrzebna :!:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro sie 12, 2009 11:22

Tyskie mruczki dziękują i proszą o dalszą pomoc !!!
Może by akcję cegiełkową zrobić? Potrafi ktoś?
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro sie 12, 2009 12:36

Przed chwilka dzwonila pewna pani że chce kotka jak najmlodszego aby sie z nim pobawić , zaproponowałam Sissi to stwierdziła że za stara :evil: na 2 maluchy to sie oburzyła i przyznała ze miała nie dawno 2 około 4 tyg maluszki ze schroniska i zachorowały a ta pani zamiast kocięta zanieść do weta zaniosła je spowrotem do schroniska bo jeden miał biegunke a dgugi chyba świerzb :cry: i powiedałam jej że od Nas nie dostanie to nie była zbyt miła :x

Pedro ma szanse na dom :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro sie 12, 2009 13:21

Korciaczki pisze:Tyskie mruczki dziękują i proszą o dalszą pomoc !!!
Może by akcję cegiełkową zrobić? Potrafi ktoś?

Robiłam akcje cegiełkowe na allegro i powiem szczerze, że chwytają za serce tylko akcje typu "63 Koty" itp.

Gdyby zgłosili się jeszcze opiekuni wirtualni to co miesiąc wpływały by regularnie pieniążki na konto Justynki.
Dziewczynki przypomnijcie koty, które nie mają jeszcze swoich wirtualnych opiekunów. Może zrobić by banerek typu "Zostań naszym wirtualnym opiekunem"

honda11

Post » Śro sie 12, 2009 17:20

:!:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro sie 12, 2009 17:45

Mruczki cudne pragną mieć domek.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sie 12, 2009 21:26

Śnieżynka jutro ma sterylkę, aż się boję czy sytuacja jak z Mileńką się nie powtórzy. Jest to kotka która ma ok 9 lat więc trzymajcie kciuki za małą.
DŁUG ZA MILEŃKĘ JEST SPŁACONY 329,90 za transfuzję krwi.
Wszystkim pomagającym serdecznie i z całego serca dziękuję. Mileńka też na pewno jest wszystkim wdzięczna.
Morelka od wczoraj jest bardziej odważna w końcu wyszła z kuwetki i swoim skrzeczącym głosikiem domaga się pieszczot. Jak ktoś Morelkę pokocha będzie najszczęśliwszym człowiekiem.
Korciaczki czy możecie wkleić zdjęcie Morelki ikociaków na Tyskie Mruczki.
Dzięki.

benita92

Od: Nie cze 28, 2009 10:33

Post » Czw sie 13, 2009 5:27

hop!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw sie 13, 2009 8:49

benita92 pisze:Śnieżynka jutro ma sterylkę, aż się boję czy sytuacja jak z Mileńką się nie powtórzy. Jest to kotka która ma ok 9 lat więc trzymajcie kciuki za małą.

Przykro mi, ale nie jestem w temacie jeśli chodzi o Milenkę :oops: . Wiem, że odeszła za TM, czy to było związane ze sterylką?

Zajęłam się stertylizacja bezdomnych kotek, które dokarmia pewna kobieta. Kotów jest 17, w tym 7 kotek i 9 maluchów. 3 kotkich juz po sterylizacji, 4 przed. 2 są bardzo chude i boję się je sterylizować , więc dopóki nie przytyją będę chyba podawać tabletki :roll: .

Kciuki wielkie za Śnieżynkę :ok:

honda11

Post » Czw sie 13, 2009 8:51

Hop kotki po dom... :catmilk:

Justa mozesz mi napisac ile kosztowało szczepienie Czorcika przeciw grzybowi? To ja bym do nastepnego przelewu dodała :wink:
Wczoraj wysłałm grosik z rana , ale to chyba za mało :roll:
Obrazek

Rudynorek

Od: Pt lis 21, 2008 12:12

Post » Czw sie 13, 2009 9:39

honda11 pisze:
benita92 pisze:Śnieżynka jutro ma sterylkę, aż się boję czy sytuacja jak z Mileńką się nie powtórzy. Jest to kotka która ma ok 9 lat więc trzymajcie kciuki za małą.

Przykro mi, ale nie jestem w temacie jeśli chodzi o Milenkę :oops: . Wiem, że odeszła za TM, czy to było związane ze sterylką?

Zajęłam się stertylizacja bezdomnych kotek, które dokarmia pewna kobieta. Kotów jest 17, w tym 7 kotek i 9 maluchów. 3 kotkich juz po sterylizacji, 4 przed. 2 są bardzo chude i boję się je sterylizować , więc dopóki nie przytyją będę chyba podawać tabletki :roll: .

Milka dostała 2 razy narkoze w bardzo kródkim czasie :x wet z hoteliku jej podał narkoze i jak wyczuł że jest kotna odstżpił od zabiegu to wtedy została przewieziona na zabieg do innego weta i tam została wysterylizowana i jest obawa że Snieżka tez może być kotna i wet po podaniu narkozy odstąpi i będzie trzebą ja wieźć gdzie indziej , narkoza Milce uszkodziła nerki i z tego powodu odeszła :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sie 13, 2009 9:42

Rudynorek pisze:Hop kotki po dom... :catmilk:

Justa mozesz mi napisac ile kosztowało szczepienie Czorcika przeciw grzybowi? To ja bym do nastepnego przelewu dodała :wink:
Wczoraj wysłałm grosik z rana , ale to chyba za mało :roll:

Rudynorwk bardzo i to bardzo dziekuje :lol:
Szczepionka na grzybice kosztuje 40 zł . Czortek ma jakies zgrubienie na grzbiecie i jutro jade z nim do weta , oby to nie było cos powaznego :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sie 13, 2009 10:06

Justa&Zwierzaki pisze:
honda11 pisze:

Milka dostała 2 razy narkoze w bardzo kródkim czasie :x wet z hoteliku jej podał narkoze i jak wyczuł że jest kotna odstżpił od zabiegu to wtedy została przewieziona na zabieg do innego weta i tam została wysterylizowana i jest obawa że Snieżka tez może być kotna i wet po podaniu narkozy odstąpi i będzie trzebą ja wieźć gdzie indziej , narkoza Milce uszkodziła nerki i z tego powodu odeszła :cry:

Przecież sterylka w poczatkowym stadium ciąży chyba nie jest zabroniona :roll: .
Nie lepiej było uprzedzic weta o możliwości ciąży? Jeśli jest taki służbowy to niech przed sterylką zrobi usg. Nikt nie jest duchem świętym, żeby wiedzieć czy bezdomna kotka jest w ciąży czy nie.

honda11

Post » Czw sie 13, 2009 12:28

Wet wie ze to sa koty z ulicy i nie jesteśmy w stanie potwierdzic lub zaprzeczyć ciąży :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]