Cameo pisze:Smarkał, kichał, miał zapchany nosek... już w podróży zaczął "psikać"dalej przyjmuje antybiotyki (nie wiem czy zjada do końca, ciężko dopilnować, a do pyska to mu się już nie odważę podać) i jest malutka poprawa...
Bardzo mi przykro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Smarkał, kichał, miał zapchany nosek... już w podróży zaczął "psikać"dalej przyjmuje antybiotyki (nie wiem czy zjada do końca, ciężko dopilnować, a do pyska to mu się już nie odważę podać) i jest malutka poprawa...
Boo77 pisze:Kropeczko, pierwsze słyszę żeby ludzki BetaGlukan był na receptę????
dzikus pisze:alez śliczny Gucio vel Kropek vel Dzikuś
i jaki reklamowany![]()
![]()
Cameo pisze:dzikus pisze:alez śliczny Gucio vel Kropek vel Dzikuś
i jaki reklamowany![]()
![]()
Jak chcesz to mogę zrobić Ptysiowiale to już jutro
kropkaXL pisze:Boo77 pisze:Kropeczko, pierwsze słyszę żeby ludzki BetaGlukan był na receptę????
Niestety-taką informacje usłyszałam w "swojej" aptece,dlatego marmurkom kupowałam scannomune,nie patrząc na cene
dzikus pisze:Pewniebardzo dziękuję
![]()
kropkaXL pisze:Kamila-filmik mnie rozczulił!
Jak wdziecznie Gucio przechylał główke gdy go głaskałas i to mrrrrrrr![]()
![]()
-gdybym nie wiedziała,że to taki wypłosz-nigdy bym na to nie wpadła-wyglada jak zupełnie oswojony miziak w swojej budce podczas drzemki poobiedniej!
Cameo pisze:dzikus pisze:Pewniebardzo dziękuję
![]()
Nie ma za conajchętniej to zrobiłabym już dzisiaj ale... "walczę" z internetem w komputerze, bo tylko tam mam "narzędzia"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 308 gości