****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Ale Szeryfku jesteś piękny. Jest mi ciebie brak twojego rozrabiania i mruczenia.
Dałam darmowe ogłoszenia i ktoś pytał o małego kociaka. Poleciłam Szeryfka i Kantarka. Zobaczymy co z tego będzie.
DŁUG ZA MILEŃKĘ JEST SPŁACONY 329,90 za transfuzję krwi.
Wszystkim pomagającym serdecznie i z całego serca dziękuję. Mileńka też na pewno jest wszystkim wdzięczna.
Morelka od wczoraj jest bardziej odważna w końcu wyszła z kuwetki i swoim skrzeczącym głosikiem domaga się pieszczot. Jak ktoś Morelkę pokocha będzie najszczęśliwszym człowiekiem.
Korciaczki czy możecie wkleić zdjęcie Morelki.
Witamy wszystkich serdecznie Violavi- miło nam że zajrzalaś, dziękujemy.
Szeryf był bardzo grzeczny w nocy, tylko nad ranem wariował.
Dziękujemy Pawłowi Pe za umieszczenie rudego, o tu: http://www.olaf-trixi.pl/?p=202 Domku, domku !!!
Ostatnio edytowano Czw sie 13, 2009 10:30 przez Korciaczki, łącznie edytowano 1 raz
Szeryfku, jesteś NAJPIĘKNIEJSZYM KOCURKIEM ŚWIATA - CIOCIA ZA TOBĄ SZALEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!