K-ów, pożegnaliśmy Kicię :-((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 12, 2009 11:59

edit_f pisze:i jeszcze takie coś w sprawie kubków.. jeśli to miałyby być do sprzedaży, to bardzo dziwna rzecz, ale ludzie nie lubią rzeczy ze smutnymi kotkami i pieskami.. w sensie chyba nie lubią nosic takich koszulek, pic z takich kubków.. sama sprzedaję koszulki (przecuuuuuuuuuuuuudowne) z pieknym, ale smutnym pieskiem, i wiele ludzi, z mniejsza niz my empatia, z dużo mniejsza, nie chce smucic sie na codzien.. syndrom zamykania oczu z rekami w kieszeniach..

zgadzam sie, dlatego proponuje moje kolorowe wesole zdjecia, sa dobrej jakosci, wysokiej rozdzielczosci.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro sie 12, 2009 12:06

kastapra pisze:szkoda ze moje cenne klejnoty (bransoletka z afryki i komplecik z grecji) poszly tak tanio :( Ładne to było....jak bym wiedziała to sama bym to wykupiła za te 25 zł b:D

ładne, owszem...ale niestety, pieniążków brakuje...

aneta od zwierzyńca

Od: Pt gru 02, 2005 14:29

Post » Śro sie 12, 2009 12:10

Akima pisze:jak chcą 2 to trzeba reklamować jakieś nierozłączki!!! nie zdarza się taka okazja często. Są jakięs oprócz Kinyi Grafita i Psotusia? bo rozumiem że Java i Jaro za duże

podczytuję was trochę ze względu na tymczasowe Szuwarki ;) to może je w tym miejscu zarekomenduję gdyby coś się zmieniło ;) małe są bardzo zżyte, jak mi uciekł pod wanne to nie ustannie próbował do siebie dokoptować siostrę, ale była zamknięta w klatce ( gdyby jeszcze ona tam weszła to nie wyciągnęłabym ich w ogóle) i płakała za małym strasznie

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro sie 12, 2009 13:51

kosma_shiva pisze:
edit_f pisze:i jeszcze takie coś w sprawie kubków.. jeśli to miałyby być do sprzedaży, to bardzo dziwna rzecz, ale ludzie nie lubią rzeczy ze smutnymi kotkami i pieskami.. w sensie chyba nie lubią nosic takich koszulek, pic z takich kubków.. sama sprzedaję koszulki (przecuuuuuuuuuuuuudowne) z pieknym, ale smutnym pieskiem, i wiele ludzi, z mniejsza niz my empatia, z dużo mniejsza, nie chce smucic sie na codzien.. syndrom zamykania oczu z rekami w kieszeniach..

zgadzam sie, dlatego proponuje moje kolorowe wesole zdjecia, sa dobrej jakosci, wysokiej rozdzielczosci.

chce jeszcze dodac, ze na tej stronie najpierw pojawiaja sie tapety, ale jak po lewej stronie wybierze sie zakladke np "White" to tych zdjec jest duzo wiecej.

Przyszlo mi tez do glowy zdjecie "zupa z kota"
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro sie 12, 2009 15:23

Proszę wpisać na sobotnie spotkanie annę09 i mnie, choć nie możemy na 100% potwierdzić swojej obecności. Dostanę na pw adres, pod którym się spotykamy?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro sie 12, 2009 15:37

Proszę o ustalenia co do spotkania - zwalamy się Ogosze na głowę i grillujemy w sobotę jak rozumiem, godz. 17-sta
otwieram listę uczestników
1. Ogocha
2. Patka_
3. Kastapra
4. Miuti
5. Mjs
6. Anna09
.
.
. Tweety

a reszta? przypominam, że spotkanie jakby obowiązkowe, zresztą będą takie miały miejsce raz w miesiącu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sie 12, 2009 15:47

Przydałaby się jeszcze druga lista - co trzeba przynieść i kto co wybiera do przyniesienia :D

Kto może mnie zastąpić na porannym sobotnim wielopolskim dyżurze? Niestety nie dam rady i wielopolować, i grillować :?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro sie 12, 2009 16:01

kosma_shiva pisze:zgadzam sie, dlatego proponuje moje kolorowe wesole zdjecia, sa dobrej jakosci, wysokiej rozdzielczosci.

chce jeszcze dodac, ze na tej stronie najpierw pojawiaja sie tapety, ale jak po lewej stronie wybierze sie zakladke np "White" to tych zdjec jest duzo wiecej.

Kociaki z kasztanami są boskie.

Ja w sob. nic nie dam rady, bo mnie nie ma do wieczora w Krakowie. Wielopolować na razie nie mogę w ogóle :(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro sie 12, 2009 18:09

Ja w sobotę tez nie dam rady, ponieważ Edit_f nie może jutro łapać.
Łapiemy więc w sobotę (tak jak było ustalone, bo wtedy miało być spotkanie w czwartek) a ja mam rodziców w gościach, a nie mogę ich na cały dzień zostawić, zwłaszcza, ze następnym razem to ich pewnie na Wszystkich Św. zobacze (hope so)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro sie 12, 2009 18:12

queen_ink pisze:
kosma_shiva pisze:zgadzam sie, dlatego proponuje moje kolorowe wesole zdjecia, sa dobrej jakosci, wysokiej rozdzielczosci.

Kociaki z kasztanami są boskie.

Ja w sob. nic nie dam rady, bo mnie nie ma do wieczora w Krakowie. Wielopolować na razie nie mogę w ogóle :(

W imieniu Cinciana dziękuje za uznanie. one takie są jesienne - akurat na najbliższy czas :) ...

a na zimę kot w bucie (tzn Mocca w moim pantoflu:P)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Śro sie 12, 2009 19:07

już podaję adres spotkania na pw do wszystkich chętnych :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Śro sie 12, 2009 19:42

Tweety nie odpisałaś na pw :(

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Śro sie 12, 2009 20:34

kosma_shiva pisze:
queen_ink pisze:Kociaki z kasztanami są boskie.

W imieniu Cinciana dziękuje za uznanie. one takie są jesienne - akurat na najbliższy czas :) ...

Myślę, że to świetne zdjęcia na fundacyjne kubki.

Byłam dziś znowu u maluszków, z mniejszych przyszły tylko 3:

Obrazek - ten się już w ogóle nie krępuje :)

Obrazek - rudasek, największy chyba z całej czwórki; oczka wyglądają coraz lepiej, zreszta chyba będzie miał takie same niebiesko-zielone oczy, jak Bercik

Obrazek - największa bida, poza plamką na główce i ogonkiem cała biała
Obrazek - i oczy najgorsze, ale na pewno widzi i przychodzi na jedzenie

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro sie 12, 2009 21:34

queen_ink pisze:
kosma_shiva pisze:
queen_ink pisze:Kociaki z kasztanami są boskie.

Myślę, że to świetne zdjęcia na fundacyjne kubki.

Byłam dziś znowu u maluszków, z mniejszych przyszły tylko 3:

Obrazek - ten się już w ogóle nie krępuje :)

Obrazek - rudasek, największy chyba z całej czwórki; oczka wyglądają coraz lepiej, zreszta chyba będzie miał takie same niebiesko-zielone oczy, jak Bercik

Obrazek - największa bida, poza plamką na główce i ogonkiem cała biała
Obrazek - i oczy najgorsze, ale na pewno widzi i przychodzi na jedzenie

cudne, ja mam wolne miejsce na tymczasie chetnie dla malucha jakby cos:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro sie 12, 2009 21:36

wyslalam oglaszajacym zdjecie tekst i zdjecia Andzi. Andzia jets kotka po zmarlej Pani uratowana przez jej sasiadke, znajoma Marka. AGnieszka wysle tez Tobie opis, nr mozna dac do mnie, bo chyba najwiecej wiem o kotce 664 499 554
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

[poprzednia][następna]