Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Za to rano, kiedy ja już o 8 byłam na nogach, mośkę i o 10 ciężko było z betów zwlecmoś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:nie spie, nie spie, Jj zajał mi kompa to sobie filmik na Kulturze obejrzalam polskichociaz popoludniu troszke zasnelam, nie powiem- nawet sny mialam
![]()
u kociamki dementuje con=bym ciagle w dzien spala- nie mozna bylotyle atrakcji, zasnelam tylko na poł godzinki raz, lemoniada spala o wiele dluzej obok
skąd wiesz, że Lemoniada spała, skoro sama w tym czasie spałas
Bo sie obudzilam a obok mnie jeszcze dluuugo lemoniada, dlużej ode mnie
Lemoniada pisze:Za to rano, kiedy ja już o 8 byłam na nogach, mośkę i o 10 ciężko było z betów zwlecmoś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:nie spie, nie spie, Jj zajał mi kompa to sobie filmik na Kulturze obejrzalam polskichociaz popoludniu troszke zasnelam, nie powiem- nawet sny mialam
![]()
u kociamki dementuje con=bym ciagle w dzien spala- nie mozna bylotyle atrakcji, zasnelam tylko na poł godzinki raz, lemoniada spala o wiele dluzej obok
maggia pisze:Witam Śpiocha!![]()
Żandarm Maggia pilnowała co by Moś u Kociamy za długo nie spał.![]()
claudia66 pisze:Mośka z tego co słysze to ty pół życia prześpisznoc jest od spania
![]()
Ale się fajnie bawiłyscie
czarna.wdowa pisze:Witam śpiochy
Lemoniada pisze:Za to rano, kiedy ja już o 8 byłam na nogach, mośkę i o 10 ciężko było z betów zwlecmoś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:nie spie, nie spie, Jj zajał mi kompa to sobie filmik na Kulturze obejrzalam polskichociaz popoludniu troszke zasnelam, nie powiem- nawet sny mialam
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 34 gości