Nie miałam swego kandydata, więc głosuję na Mirkę.
Siostro Prezes, tak to już jest, że kot to drapieżnik. Możliwe, że ten zając był słabszy, może chory. Natura rządzi się własnymi prawami. A kot Cię kocha i przynosi Ci "jedzenie" - jesteś jego stadem.
Wierzę, że smutno i przykro ale nic nie poradzisz.
Gum przyniósł kiedyś żywą mysz mojej Mamie, a Mama boi się histerycznie gryzoni
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
Ha, dodałam sobie wiedźmę do sygnaturki :]
Poza Jazz (czarna kocica), mam jeszcze rudą i dwa "odpady pohodowlane" - Zuzię i Mirmurka, to maluszki jeszcze
Mam też dwie miotły (i zmiotkę), kolczyk w nosie może robić za brodawkę, masę czarnych ubrań w szafie i przerażający śmiech :] Nadam się?
Siostro Prezes, wiemy o głosowaniu. Głos oddany że tak powiem zgodnie z sumieniem .
Verrine, witam Cię Siostro z wielkim sercem w naszych szeregach Co kot Twój bierze i gdzie to dają ? Ja też tak chcę .
Wielkie miziania dla całej sfory, w tym szczególne dla OMC norwegów Zuzi i Mirmura .
kirke18 pisze::evil: Ach, tak! Sie było w Grudziądzu i się nie weszło????? Za to zdechły zając na Ciebie!!! Choroba, nie mogę się zalogować do krakvetu!
Oj bez nerwacji!!
A na razie nie głosujemy na krakvecie tylko w naszej wewnętrznej ankiecie na miau! Mam nadzieję, że całe kujawsko - pomorskie popiera Mirkę!
Laickie pytanie ale wazne ....
Na krakvecie login uzywany do zakupów jest równoznaczny z tym, który może głosowac, czy trzeba na forum założyć sobie nowego ? Ja tam kupuje, ale na forum się do tej pory nie udzielałam ...