estre pisze:Cześć
Próbował wszystkich mokrych dostępnych na terytorium PL i DE
Suchych wypróbowałam mniej
Rano dostał chrupki, ale nie chce. Dam mu Whiskasa.

Fajnie to wygląda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Cześć
Próbował wszystkich mokrych dostępnych na terytorium PL i DE
Suchych wypróbowałam mniej
Rano dostał chrupki, ale nie chce. Dam mu Whiskasa.
estre pisze:A w ogóle pan, który przyjechał na montaż był bardzo nie sympatyczny. Ciągle robił jakieś aluzje, że kota zamurować, po co taki kot.
Co go to obchodzi, kot był zamknięty w pokoju, raz wyszedł zobaczyć co się dzieje, po czym natychmiast zwiał, a on tu takie komentarze wali
kalair pisze:estre pisze:A w ogóle pan, który przyjechał na montaż był bardzo nie sympatyczny. Ciągle robił jakieś aluzje, że kota zamurować, po co taki kot.
Co go to obchodzi, kot był zamknięty w pokoju, raz wyszedł zobaczyć co się dzieje, po czym natychmiast zwiał, a on tu takie komentarze wali
Żartujesz!Pogięło? No, kultura na poziomie, nie powiem. Ja bym nie wytrzymała.
estre pisze:kalair pisze:estre pisze:A w ogóle pan, który przyjechał na montaż był bardzo nie sympatyczny. Ciągle robił jakieś aluzje, że kota zamurować, po co taki kot.
Żartujesz!Pogięło? No, kultura na poziomie, nie powiem. Ja bym nie wytrzymała.
No niestety nie. Coś tam zaczęłam mówić, popatrzył na mnie jak na głupią i stwierdziłam, że nie będę z głupim rozmawiać, bo i o czym.
estre pisze:Nawet jeśli żart to bardzo niefajny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości