Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 11, 2009 20:21

Ale urosła koteczka , z Bateryjki zrobiła sie Bateria że hej :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sie 12, 2009 7:34

mar_tika pisze:Obrazek

widać, że kicia szczęśliwa jest :)

witam w środowy poranek ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro sie 12, 2009 8:20

Teresa wieczorny dyzur obstawiła dziś Beatka zdzwońcie się i ewentualnie zamieńcie:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sie 12, 2009 8:23

mar_tika pisze:Teresa wieczorny dyzur obstawiła dziś Beatka zdzwońcie się i ewentualnie zamieńcie:)

Już rozmawiałam z Beatką ja będę dziś wieczorem, a Beatkę mam wpisać na pierwszy wolny popołudniowy dyżur.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro sie 12, 2009 11:21

Czynsz i prąd za Kocią Chatkę opłacony (zapisałam w rozliczeniu), jeszcze dziś wieczorkiem dyżur i mogę jechać na wakacje :lol:

terenia1

Post » Śro sie 12, 2009 11:56

terenia1 pisze:Czynsz i prąd za Kocią Chatkę opłacony (zapisałam w rozliczeniu), jeszcze dziś wieczorkiem dyżur i mogę jechać na wakacje :lol:

No "zasuszone" wakacje.
Wypoczywaj kobitko, wezmę parę dyżurów za ciebie. Pierwszy w piątek wieczorem i niedzielę.
Już zglosiam Marcie :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro sie 12, 2009 12:04

Dorota Wojciechowska pisze:
terenia1 pisze:Czynsz i prąd za Kocią Chatkę opłacony (zapisałam w rozliczeniu), jeszcze dziś wieczorkiem dyżur i mogę jechać na wakacje :lol:

No "zasuszone" wakacje.
Wypoczywaj kobitko, wezmę parę dyżurów za ciebie. Pierwszy w piątek wieczorem i niedzielę.

Oooo Dorotko jesteś kochana :1luvu: w nagrodę flaszeczkę chorwackiego napitku z procentami oferuję :lol: do wypcia u nas w domku na pourlopowym grillu :lol:

terenia1

Post » Śro sie 12, 2009 16:03

terenia1 pisze:

No "zasuszone" wakacje.

Oooo Dorotko jesteś kochana :1luvu: w nagrodę flaszeczkę chorwackiego napitku z procentami oferuję :lol: do wypcia u nas w domku na pourlopowym grillu :lol:

:lol: :lol: :lol: he he Terenia nie deklaruj się tak bo się kolejka dyżurowiczów ustawi :P A z drugiej strony to może dobra zachęta. :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro sie 12, 2009 17:45

No "zasuszone" wakacje.

Moja droga zostałaś wpisana na liste skazańców :wink:
W piątek Dorotka chyba sie spotkamy bo mam kontrolę Laki u weta.Wezmę chyba też na wizytę Daisy(od Martyny)coś niewyraźna jest :roll:
I jeszcze jedna pociaszająca wiadomośc .Na mojej codziennej trasie na kociarnię .W krzakach przy przystanku(na Braci Miroszewskich) koczuje coś małego chyba 8 tyg,brązowo-rudego.Wnioskuję że to chyba szylkretka ale za cholerę nie mogłam się z babą dogadać.Jutro w drodze na kociarnię podjadę i zobaczę co to za nieszczęście.
Jutrzejszy ranny dyzur z Martyną obstawimy.ERanny piatkowy zostaje wolny bo muszę być po południu u weta więc nie dam rady byc dwa razy na kociarni.

Może ktos chetny na ranny piatkowy dyzur?

Jeszcze jedno.
W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu :wink:
Iweta helooo :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sie 12, 2009 20:47

U nas lepiej, Tajfun już szaleje, Kinia też już jest zdrowa, ale jutro mamy wizyte u Gierka - zobaczymy co powie na tylne łapki Kini :( martwie sie ,żeby jej to nie przeszkadzało jak będzie rosła albo żeby jej nie bolały :( mam nadzieje że będzie oki ale ...... kciuki potrzebne ;) od dobrych cioteczek :)
a w ogóle to oto jest Kinia :) - wykapana matka i te jej oczka :1luvu:
Obrazek

Moja Mini - najmniejsza z całego towarzystwa , ale niezły z niej rozrabiaka ;)
Obrazek

Mój Tajfun - jak imię wskazuje jest to dość żywiołowy kotecek 8)
Obrazek
Oraz Balbinka - taka słodka koteczka z niej :)
Obrazek
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro sie 12, 2009 20:49

A ja sie przydam w Kociej Chatce ?
Bede w przyszlym tygodniu w Sosnowcu, calkiem niespodziewanie...
To moze moglabym pomoc ?

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Śro sie 12, 2009 21:32

mar_tika pisze:Może ktos chetny na ranny piatkowy dyzur?

Jeszcze jedno.
W piątek wieczorkiem Bajka .Piwko,pizza i lotki zapraszam.Takie babskie pierdu pierdu :wink:
Iweta helooo :wink:

Oki. Piątek rano dyżur no i oczywiście "Bajka" :wink:
MIKUŚ

Post » Śro sie 12, 2009 23:48

moni_citroni pisze:A ja sie przydam w Kociej Chatce ?
Bede w przyszlym tygodniu w Sosnowcu, calkiem niespodziewanie...
To moze moglabym pomoc ?

Zapraszamy jak najbardziej do Kociej Chatki :lol: kociaki potrzebują miziania :lol: jaka szkoda ja jutro wyjeżdżam więc nie będziemy się mogły spotkać :cry: ale reszta ekipy pewnikiem będzie chętna na spotkanie :lol:

terenia1

Post » Czw sie 13, 2009 0:17

Chciałabym serdecznie podziękować maxbest i lusig super domkowi stałemu za dary dla naszej Kociej Chatki - wszystko zostanie wykorzystane zgodnie z przezanczeniem :lol: bazarek książkowy postaram się zrobić po powrocie z urlopu :lol: bo jakoś kiepsko z czasem :(
A tak w ogóle byłam dziś na dyżurze w Kociej Chatce - jak zwykle akcja sterylkowa trwa, część kotek po sterylkach czeka na wypuszczenie na wolność, część kotek przed sterylkami - tak się zastanawiam nie robiłyśmy takiej statystyki ile już kotek wysterylizowałyśmy ile kocurków wykastrowałyśmy, oczywiście pomijam te kociaki które wyadoptowywuejmy, bo te wszystkie obowiązkowo sterylizujemy i kastrujemy. Mam pomysł odnośnie zbierania funduszy na cele sterylizacji ale o tym po powrocie z urlopiku :)

terenia1

Post » Czw sie 13, 2009 7:01

kciuki za Kinie trzymam

witam w czwartkowy ranek ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]