Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Niteczka 1 pisze:Pięknotki mają Allegro, Gumtree Kraków i Wwa, ale gratkę, pineskę, ale okazję, przygarnij zwierzaka, e-oferty, kup-sprzedaj, najpewniej, adopcje.org i zaraz wrzucę do adopcji kota
Niteczka 1 pisze:Pięknotki mają Allegro, Gumtree Kraków i Wwa, ale gratkę, pineskę, ale okazję, przygarnij zwierzaka, e-oferty, kup-sprzedaj, najpewniej, adopcje.org i zaraz wrzucę do adopcji kota
Gem pisze:Niteczka 1 pisze:Pięknotki mają Allegro, Gumtree Kraków i Wwa, ale gratkę, pineskę, ale okazję, przygarnij zwierzaka, e-oferty, kup-sprzedaj, najpewniej, adopcje.org i zaraz wrzucę do adopcji kota
Niteczko, wystawiasz kieleckie koty na www.adopcje.org? Tak się składa, że ja też, a tam nie wolno dublować ogłoszeń. Musimy tego pilnować.
A kociaki w górę!
Niteczka 1 pisze:Gem pisze:Niteczka 1 pisze:Pięknotki mają Allegro, Gumtree Kraków i Wwa, ale gratkę, pineskę, ale okazję, przygarnij zwierzaka, e-oferty, kup-sprzedaj, najpewniej, adopcje.org i zaraz wrzucę do adopcji kota
Niteczko, wystawiasz kieleckie koty na www.adopcje.org? Tak się składa, że ja też, a tam nie wolno dublować ogłoszeń. Musimy tego pilnować.
A kociaki w górę!
Sprawdzałam dokładnie które koty są na portalu i jestem pewna że nie zdublowałamZawsze sprawdzam.
Jeśli chcesz wyślę Ci listę kotów wystawionych przeze mnie na adopcje.org. Jeśli to utrudnienie dla Ciebie, nie będę tam wystawiać![]()
Albo będę Ci wysyłać aktualne listy futerekTwoja decyzja-dostosuję się
Niteczka 1 pisze:OK. Jak zatęsknisz za klikaniem, albo Ci się będzie nudzić daj znaćNie chcę zmieniać żadnych ustaleń ani wygryzać nikogo z czegokolwiek...
Już się moja "wydajność ogranicza"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 236 gości