Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze:ojej,strasznie to wyglada:( Czyms to smarujesz?
Treść wiadomości:
Hej Aga! Tu Natalia, przepraszam ze nie odzywałam się z tym kotem, ale miałam problem z małej nogą, a potem jechałam do Sopotu i nie było czasu... Znalazłam taką stonkę i tu jest tyle kotów ze nie wiem czy się zdecyduję jakoś... [xxxxx] babcia mówi żę tego kota w dalszym ciągu chce, tylko nmusi się dowiedzieć czy pojdzie do szpitala albo do sanatorium, bo jeśli tak, to można go będzie wziąć dopiero jak babcia wóci. Chciałam się zapytać o takie rzeczy np jaką kuwetę i jaki żwirek wybrać najlepiej(bo widziałam takie kuwety z wkładem węglowym i jakiś żwirek węglowy albo ekologiczny...), czy może kota najlepiej nauczyć żeby wychodził się na podwórko załatwiać i zrobić mu na ogródku taką piaskownicę czy coś? Czy mogła bym sama z dziadkiem zbudować taki duży drapak z desek i z worków jutowych żeby kot mógł się wspinać ? Czy jak wezmę takiego dorosłego kota to on nie będzie strasznie niszczył np zjadał i drapał mebli ? Przepraszam za takie głupie pytania, ale na miał trudno się przebić przes wszystkie wątki adopcyjne... Mi się ten strasznie podoba, ale on dla babci chyba za młody, a poza tym on taki ładny, to na pewno sobie kogoś znajdzie, a babci wygląd obojętny ważniejsze zeby był miziasty, lubił głaskanie i czesanie i nie demolował domu.
kya pisze:Szczerze mowiac nie widze jakos w Dabiu specjalnie bezpiecznej okolicy do wypuszczania kota .Pytanie tez co bedzie z kotem jak babcia np. pojdzie kiedys tam do szpitala .Nie wiem,moze jesli nie Istna to NOT ma jakiegos doroslego kota pt.cieple kluski do adopcji?
e-dita pisze:agiss-s one są cudne
na allegro sobie foteczki obejrzałam
a kya to się czepia śliczności...
reddie pisze:Hej, kochane pilna sprawa: wolontariuszka znalazła tygodniowe kociaki bez matki, na razie przeżyły noc, ale poszukujemy karmiącej kotki!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas i 101 gości