Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 11, 2009 7:14

Fajnie, ze Ptysiol odczuwa ulge dzieki tym okladom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja przeszukalam caly moj zarosniety ogrodek, w ktorym sa wszystkie chwasty swiata i trzy kwiatki, ale perzu nie znalazlam 8O Albo przegapilam w tlumie :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sie 11, 2009 7:37

Szczęśliwa kobieto :lol: -nie masz perzu w ogródku!!!!aż wydaje mi się to niemożliwe 8O 8O 8O
Idziemy dzisiaj z Ptysiem do wetki-łapka nadal lizana-nie jestem w stanie pilnować przez 24 godziny,by nie lizał,może kołnierz mu założy?-wtedy krem nie będzie lizany ,zacznie się goić lepiej?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sie 11, 2009 7:46

Myslalam, ze juz bedzie tylko lepiej. Moze rzeczywiscie ten kolniezyk pomoze... Kasiu, bardzo zaciskam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chcialam Cie jeszcze zapytac czy mialas duzy odzew na ogloszenia Maszeńki? Ja na ogloszenia swoich podopiecznych od 3 tygodni nie mam zadnego :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto sie 11, 2009 7:54

Asieńko-w zasadzie dwie osoby przysłały maile,ale zrezygnowały-to były młode dziewczynki,dopiero Karolinka była naprawdę zdecydowana-zobaczyła zdjęcie Maszy na allegro i od razu zadzwoniła!
W sumie to przez te 4 tygodnie,kiedy Maszka u mnie była-nikt wiecej nie pytał o nią.A teraz,kiedy Maszka już w swoim domku-zadzwonił pan z Olsztyna i z Korciaczkami też sie ktoś kontaktował ,że tylko Masza-żaden inny kot!
Asiu-niedługo zacznie sie okres adopcyjny-pana z Olsztyna namawiałam,żeby zalogował sie na Miau-tu jest cała masa kotków do wzięcia-zapisał sobie i może jakiejś biedzie da domek???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto sie 11, 2009 7:58

kropkaXL pisze:Asieńko-w zasadzie dwie osoby przysłały maile,ale zrezygnowały-to były młode dziewczynki,dopiero Karolinka była naprawdę zdecydowana-zobaczyła zdjęcie Maszy na allegro i od razu zadzwoniła!
W sumie to przez te 4 tygodnie,kiedy Maszka u mnie była-nikt wiecej nie pytał o nią.A teraz,kiedy Maszka już w swoim domku-zadzwonił pan z Olsztyna i z Korciaczkami też sie ktoś kontaktował ,że tylko Masza-żaden inny kot!
Asiu-niedługo zacznie sie okres adopcyjny-pana z Olsztyna namawiałam,żeby zalogował sie na Miau-tu jest cała masa kotków do wzięcia-zapisał sobie i może jakiejś biedzie da domek???

Dzieki Kasiu, pocieszylas mnie!!!
Dobrze by bylo zeby ten Pan wzial ktores z Kukulczych Jaj od Milenki... Ale wiadomo- sam musi wybrac.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto sie 11, 2009 8:02

jak się Ptysiol wylizuje to niestety trza ubrać :twisted: moze wtedy doceni utraconą swobodę ruchu ;)

Jerzykówka, jak to nie masz perzu? impossible 8O 8O 8O

adopcje wciaż stoją :( w Łodzi też przysłowiowa doopa :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 11, 2009 8:04

Mówiłam mu o kukułczątkach i o Jasiu Kasi Kaprys,mówiłam że i transport da sie jakoś załatwić-niestety-numer miał zastrzeżony,bo bym oddzwoniła do niego i podała konkretne namiary,a tak na szybko nie miałam jak :(
Asik-na pewno adopcje za chwile ruszą-to pewne-zawsze tak sie dzieje pod koniec wakacji-ludziom kończa sie urlopy,wracają do domu i odkładana na ten czas adopcja dochodzi do skutku-cierpliwości!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sie 11, 2009 8:11

Szkoda Ptysia. Może zabandażować łapkę?

Dziś u mnie wielkie pranie. Piorę kołdrę, pościel. Coś mi zalatywało od niej małym kocim smrodem :( Luna czasami załatwia nam się w rogu pokoju. Ale tylko wtedy gdy wyjeżdżamy na dzień czy dwa. Ostatnio Przemek znalazł "małą niespodziankę" na kanapie. Zastanawiam się czemu tak robi - może z tęsknoty za nami albo ma nam za złe że ją zostawiamy. Ma opiekę przychodzi do niej teściowa czy siostra Przemka. Zabierana jest do nich. Cały dzień spędzą na zabawach z Kazikiem. Odstawiana jest tylko na noc gdyż dwa dzwońce nie dają spać:)

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Wto sie 11, 2009 8:23

MartaAgnieszka pisze:Szkoda Ptysia. Może zabandażować łapkę?

Dziś u mnie wielkie pranie. Piorę kołdrę, pościel. Coś mi zalatywało od niej małym kocim smrodem :( Luna czasami załatwia nam się w rogu pokoju. Ale tylko wtedy gdy wyjeżdżamy na dzień czy dwa. Ostatnio Przemek znalazł "małą niespodziankę" na kanapie. Zastanawiam się czemu tak robi - może z tęsknoty za nami albo ma nam za złe że ją zostawiamy. Ma opiekę przychodzi do niej teściowa czy siostra Przemka. Zabierana jest do nich. Cały dzień spędzą na zabawach z Kazikiem. Odstawiana jest tylko na noc gdyż dwa dzwońce nie dają spać:)

Mysle, ze to moze byc forma protestu :? Czy uspakaja sie po Waszym powrocie?

A propos perzu, istnieje mozliwosc, ze szalona Mela (psina) go zadeptala na smierc (jak wczesniej trawnik, kwiatki i mniejsze krzaczki) :roll: :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto sie 11, 2009 8:29

Mela jest fajna :lol:
A mogłabyś ją wynająć. Tylu ludzi się boryka z perzem :lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto sie 11, 2009 8:29

Marto to tylna łapka,pięta-nie da sie tego zabandażować-próbowałam,natychmiast jest ściągnięte :( :( :(
Asiu-perzowi deptanie nie przeszkadza,podejrzewam nawet,że to lubi cholernik-na działce zwasze najwięcej go było na ścieżkach
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sie 11, 2009 8:30

Kołnierz się z reguły sprawdza :roll:

:ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto sie 11, 2009 8:30

jerzykowka pisze:A propos perzu, istnieje mozliwosc, ze szalona Mela (psina) go zadeptala na smierc (jak wczesniej trawnik, kwiatki i mniejsze krzaczki) :roll: :twisted:

eee, chyba nawet szalonej Meli by się nie udało... a jeśli tak, to możesz ją wypożyczać działkowcom i ogrodnikom jako usługę: "Zadeptywanie perzu i innych chwastów. Nieodwracalne, z gwarancją" - cena: 500 zł za m. kw.

;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 11, 2009 8:34

MarciaMuuu pisze:Kołnierz się z reguły sprawdza :roll:

:ok:

Się okaże :? na jak długo,Ptyś jest z tych manualnych kotów :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sie 11, 2009 8:49

Najwyzszy czas zeby szalona Mela dzieki swojemu "niezwyklemu talentowi" zaczela zarabiac na rodzine :twisted: Zaproponowana stawka bardzo mi sie podoba :D

Marciu, moze kiedys odwiedzajac Rodzicow wpadniesz do nas? Zapraszamy serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cioteczki Kochane z dalszych stron rowniez goraco zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szalona Mela gwrantuje moc atrakcji i wizyte na kerszerze po wyjsciu :twisted: :wink:

Nigdy nie mialam kota w kolniezu (kota-kolniezyk, owszem) i juz zaluje Ptysia, bo to chyba straszny dyskomfort. Ale najwazniejsza jest teraz lapka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Caluski dla niego gorace i dla wszystkich Twoich Ukochan, Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]