Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Dlaczego nikt mi jeszcze nie powiedział: "Lemoniadko! Powinnaś zostać zawodową fotografką! Co za foty!"??? Bo nie wstawię kolejnych, no![]()
![]()
Lemoniada pisze:Mogłam kręcić filmiki zamiast robić zdjęcia, tak mi teraz do głowy przyszłomaggia pisze:Ja grzeczna nie bluźnie.![]()
Edit: Dlaczego nikt mi jeszcze nie powiedział: "Lemoniadko! Powinnaś zostać zawodową fotografką! Co za foty!"??? Bo nie wstawię kolejnych, no![]()
![]()
Lemoniada pisze:Dlaczego nikt mi jeszcze nie powiedział: "Lemoniadko! Powinnaś zostać zawodową fotografką! Co za foty!"??? Bo nie wstawię kolejnych, no![]()
![]()
Hannah12 pisze:A ja się pozachwycam przyrodą i zwierzątkami. Nie będę analizować, która szczuplejsza i która co ma. Czy to ma znaczenie? Liczy się dusza itp.
Lemoniada pisze:AnniHilli - absolutnie nic straconegoAniHili pisze:Adrianapl pisze:Lemoniadka juz w drodze do Warszawy (o 8 wyjechala z Krakowa)
obejrzalam wczoraj zdjecia w aparacie i mialam namiastke Waszego spotkania
Noż...jakbym tydzień wcześniej zawitała do Krakowa to może też bym się załapała i na fotki i na Lemoniadę. Wrrr czemu ja żadnej z Was nie miałam okazji poznać osobiście..buuuJeszcze będziemy miały okazję się zobaczyć i oby nie raz
Adrianko, nie wiem jak mam dziękować Tobie i TŻ za gościnęJesteście wspaniałymi ludźmi i macie przewspaniałe zwierzaki
Zdjęcia chcesz dostać na maila, prawda?
Georg-inia pisze:maggia pisze:A Ty z Łodzi jesteś. o jasny gwint!!!![]()
Właśnie u Femki w wątku reklamacje złożyłam.![]()
hłe, hłe, na źle oznakowaną Łódź? już tu dwie strony temu pisałam, że nie da się zabłądzić jadąc z południa na północ, bo jedzie się cały czas jedną arterią... no chyba, że wjechałyście do centrum - to nie zazdroszczę, bo oprócz trasy WZ to u nas wszystko wshcód-zachód jednokierunkowe jestale też co druga... znaczy jedną na wschód, drugą na zachód, kolejną na wschód, następną na zachód, itd. się jeździ. Tylko że wykopki są, jak zwykle w wakacje i nie tylko
Hannah12 pisze:Mówisz, piszesz i masz
Lemoniadko! Powinnaś zostać zawodową fotografką! Co za foty!
A właśnie, że byłaś wspaniałą gospodynią, choć kolacja TŻta, przyznaję, wywarła na mnie ogromne wrażenieAdrianapl pisze:ciesze sie, ze dotarlas cala i zdrowa do domu
bardzo zaluje, ze widzialysmy sie tak krotko![]()
ja niestety mocno przytepiona jestem jeszcze przez chorobe i nie bylam chyba najlepsza gospodyniaTZ sie bardziej postaral
zdjecia chce i poprosze : adrianapl@interia.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3, MruczkiRządzą i 72 gości