Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 10, 2009 18:23

Nie mam dostępu do forum w ciągu dnia. Wpadam wieczorami i próbuję nadrobić. Mam zaległości, więc nie wiem, co z Klemciem? Czy już dobrze?
Kolonistki - urocze :D .

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon sie 10, 2009 20:01

Marcelibu pisze:Nie mam dostępu do forum w ciągu dnia. Wpadam wieczorami i próbuję nadrobić. Mam zaległości, więc nie wiem, co z Klemciem? Czy już dobrze?

Klemcio je, ale ma focha troszkę. No i taki jakiś jest rozlazły... może mu tylko duszno, a może stwierdził, że 4 sztukom małych nie podoła?...? niedługo znów krew na nereczki musimy zrobić :strach:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sie 10, 2009 20:12

Biedny wuj Klemcio, co z jego nereczkami? :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon sie 10, 2009 20:22

Cameo pisze:Biedny wuj Klemcio, co z jego nereczkami? :(

jest podejrzenie wczesnego stadium PNN :( ale po jego wszystkich przejściach z nowotworami, on jest bardzo ciężki do zdiagnozowania... dość powiedzieć, że nawet serduszko ma nie w tym miejscu, co trzeba...

ale się nie poddajemy :) CoolCaty kazała odczekać trzy miesiące od poprzednich badań, to grzecznie czekamy. Weźmiemy krewkę i zobaczymy co dalej.

Georg-inia

Post » Pon sie 10, 2009 20:26

Georg-inia pisze:
Georg ewidentnie pokazuje, co myśli o takiej duchocie :lol:
Obrazek

piękność z tego Georga i nawet z języczkiem wywalonym wygląda godnie i dosojnie :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon sie 10, 2009 20:29

ruru pisze:
Georg-inia pisze:
Georg ewidentnie pokazuje, co myśli o takiej duchocie :lol:
Obrazek

piękność z tego Georga i nawet z języczkiem wywalonym wygląda godnie i dosojnie :love: :love: :love: :love: :love:

nie kadź, Ciotka, nie kadź! ja za każdym razem mówię: "Georg, schowaj język, bo wyglądasz jak kretyn" :lol: i chowa, wiecie? 8O

Georg-inia

Post » Pon sie 10, 2009 21:43

Georg-inia pisze:
Marcelibu pisze:Nie mam dostępu do forum w ciągu dnia. Wpadam wieczorami i próbuję nadrobić. Mam zaległości, więc nie wiem, co z Klemciem? Czy już dobrze?

Klemcio je, ale ma focha troszkę. No i taki jakiś jest rozlazły... może mu tylko duszno, a może stwierdził, że 4 sztukom małych nie podoła?...? niedługo znów krew na nereczki musimy zrobić :strach:

To ja potrzymam za badania i zdrówko Najpiękniejszego na Świecie Leśnego w Łodzi :ok: .

Marcelibu

Post » Pon sie 10, 2009 21:44

ruru pisze:piękność z tego Georga i nawet z języczkiem wywalonym wygląda godnie i dosojnie :love: :love: :love: :love: :love:

Georg-inia pisze:nie kadź, Ciotka, nie kadź! ja za każdym razem mówię: "Georg, schowaj język, bo wyglądasz jak kretyn" :lol: i chowa, wiecie? 8O

:ryk:

Marcelibu

Post » Wto sie 11, 2009 7:10

Ogladajac te fotki mozna tylko przykadzic ;-)
Georg, moj zięciulek :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sie 11, 2009 7:14

Dzieńdobry :lol: :lol: :lol:

Uwielbiam ten głupi wyraz pyska, jak się któremuś kotu zapomni, że języczek trzeba schować :twisted: :lol: . Nigdy się nie mogę opanować i muszę go dotknąć, taka mała szyneczka :lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto sie 11, 2009 7:44

:lol: :lol: :lol: -też zawsze muszę dotknąć jęzorka,którego Ptyś zapomina schowac ,jak coś mu przeszkodzi w toalecie i siedzi taki dziabąg z jęzorkiem-minę ma równie śmieszną jak Georg :lol:
Biedny Klemensik!!!!-jak mu musi być duszno przy takiej pogodzie :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sie 11, 2009 7:45

Ale Georg to spojrzenie ma, nawet przez neta działa :mrgreen:

Chyba jestem do tyłu z twoim wątkiem, bo nie diabła nie wiem skąd wzięłaś kolonistki srebrne :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sie 11, 2009 8:03

Za Puchatka i badania kciuki, oczywiście z całych sił.

Oj nie wiem czy Inga odważyła by się dotknąć języczka Georga :lol:

Aga, a sreberka przyjechały na dwutygodniowe kolonie od magdaradek:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... &start=150

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sie 11, 2009 8:12

gosiaa pisze:Oj nie wiem czy Inga zgodziła by się dotknąć języczka Georga :lol:

no co Ty? 8O spoko, łapię za szynkę na luzie, tylko on chyba nie lubi, bo się wyrywa ;) Aga, ja już tłumaczyłam wielokrotnie, ale powtórzę w obronie mojego pierworodnego ;) on jest dymny, wystarczy, że odrobinkę zmarszczy czoło, a biały podszerstek i czarne końcówki włosów tworzą minę kota wiecznie wk...nego :D

Pada deszcz :dance: zasadniczo mnie to nie cieszy, ale Klemcik lepiej się czuje - nie jest już tak duszno, chłopak odżył i to widać. Zostawiłam im otwarty balkon, niech się wietrzą.
Dodatkowo odkryłam na jednej Klemciowej łapce łysawe miejsce :roll: obejrzę dziś dokładnie, ale podejrzewam, że alergia na bentonit wróciła... długo nie było objawów i wróciliśmy do żwirku zbrylającego - łatwiejszy w obsłudze, ale zdaje się, że koniec tego dobrego i trzeba będzie znów zakupić Sanicat. No nic, można było się tego spodziewać, nic nie poradzę przecież.

Georg-inia

Post » Wto sie 11, 2009 8:13

A dzięki za uświadomienie - poczytałam jakie tornado se Inga do domu sprowadziła. :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]