Też w trakcie urlopu dużo przemyślałam i ... też postanowiłam się zupełnie przekwalifikować

Damy radę, nie ma co ciągnąć czegoś, co jest męczarnią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Nastepnym razem - nie traktujcie tego poważnie- powinnam pogadać z bratem. Kiedy chodził do technikum, miał w klasie ciekawych kolegów
Sądy im nieobce
Rośli są...
EwKo pisze:Również miałam takie propozycje. Od gimnazjalistów![]()
Kuszące, prawda?
zutor pisze:Aniado, bardzo gratuluję decyzji całkowitej odmiany! i jednocześnie bardzo zazdroszczę. ja podobnie jak ewung kompletnie nie mam pomysłu na siebie i nie wiem co bym chciała w życiu robić.
podziwiam cię i nie martw się! w sezonie na pewno będziesz miała sporo klientów.
a w której części Karkonoszy mieszkasz? moje ulubione góry
EwKo pisze:Dyrekcji zgłosiłam, że zgłaszam na policję![]()
Policja posłała sprawę dalej - wiesz - status urzednika państwowego - bla bla blaWahać to ja sie nawet nie mogę - na zezwaniu mi bykami napisano, że jeślibym się nie stawiła, to mnie doprowadzą
![]()
Yyyy...
![]()
To chyba taka obowiązkowa formułka dołączana do każdego ichniego pisemka, ale oddziałuje, że hejSzczególnie, jeśli ktoś w życiu się nie spodziewał, że z wymiarem sprawiedliwości będzie mieć do czynienia
![]()
Czekaj, co z tymi związkami? Mam kogoś ze związków ciągnąć na tę rozprawę?
(Zainwestowałam, kurka, w tzw. oficjalne ciuchy, bo normalnie to ja do pracy w dżinsach pomykamCoby się sędzia nie bachnął, kto pozwany, a kto poszkodowany
)
Aniada pisze:
Dziękuję Ci ogromnie.![]()
W Jeleniej Górze sobie mieszkam.
Widzę, żeśmy sąsiadki. Kursy we Wrocławiu będę robić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Kankan, nfd i 60 gości