Aleba pisze:[Kussad, niestety nie pomogę.
Dziękuję bardzo! Nie szkodzi! Ja też nie mam pojęcia co Jej doradzić...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:[Kussad, niestety nie pomogę.
Aleba pisze: Dzidzia ładnie się odchudziła, z 5 kg zeszła do 4 kg i już nie jest takim strasznym pulpetemOczka ładnie, super czyste nigdy nie będą, ale na pewno jest lepiej.
Koza za to odwrotnie - pięknie się odpasła, z 1,8 kg skoczyłą do 4,2 kg![]()
Aleba pisze:Blusia oddała próbkę moczu. No i tu niestety jest źleW moczu jest i krew, i białko, i pałeczki. Nie mam wyników przed sobą, konsultowałam je na razie telefonicznie - ale niestety wygląda, że nerki nie pracują prawidłowo. Blusię czeka podawanie leków, być może do końca życia.
Blusiaczek mój maleńki...![]()
![]()
Marcelibu pisze:Aleba pisze: Dzidzia ładnie się odchudziła, z 5 kg zeszła do 4 kg i już nie jest takim strasznym pulpetemOczka ładnie, super czyste nigdy nie będą, ale na pewno jest lepiej.
![]()
Ups, sorki. Ale to znaczy, że bilans wyszedł, hmmm.. na zero?![]()
Aleba pisze:Marcelibu pisze:Aleba pisze: Dzidzia ładnie się odchudziła, z 5 kg zeszła do 4 kg i już nie jest takim strasznym pulpetemOczka ładnie, super czyste nigdy nie będą, ale na pewno jest lepiej.
![]()
Ups, sorki. Ale to znaczy, że bilans wyszedł, hmmm.. na zero?![]()
No jak na zero? Licz dobrze
Dzidzi ubyło 1 kg. Kozie przybyło 2,4 kg. Nadal jesteśmy 1,4 kg na plusie
Uschi pisze:ale pamiętaj, dobrze prowadzony nerkowy kot żyje sobie spokojnie
Aleba pisze:Blusia
(...) ma zapalenie pęcherza. Dostała leki. Na koniec ładnie się wysikała na stole zabiegowym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 666 gości