Właśnie miałam telefon w sprawie adopcji Maszy -pan dzwonił z ogłoszenia,które znalazł na www.alegratka -poprosiłam go,żeby sie zalogował na forum-opowiedziałam o Twoich kociakach-że takie cudne sa!
Może skorzysta i zaloguje się-w każdym razie coś zaczyna sie chyba ruszac!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Milenko-pozwoliłam sobie dać Korciaczkom Twojego maila,żeby w razie chetnych na kociaki-dawały namiary na Ciebie.
Bo okazało się ,że do nich tez ktoś dzwonił w sprawie Maszki,ale tylko Maszki -teraz ,kiedy Maszka znalazła domek-chetni sie znaleźli,a przez miesiąc nikt nie pytał!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Maluszki podskakujcie.
Nie długo koniec wakacji więc może domki zaczną się odzywać.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Wyobrażam sobie -Maszka szalała,a co dopiero trzy takie Maszki!!!-do dzisiaj mam szramy na nogach ,ale i tak jak popatrze na zdjęcia,to łezki mi sie kręcą w oczach.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier