rambo_ruda pisze:Dinuś odszedł, nie przeżył nocy... rano do nas zadzwonili![]()
matko, Rambo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:Dinuś odszedł, nie przeżył nocy... rano do nas zadzwonili![]()
Hannah12 pisze:Rambo, bardzo mi przykro.
Mośka coś słaba ta rakija, nam serwowano od 50%, ale ja tam wole wino. A figi świeże i suszone na słońcu zajadałaś? Właśnie się zastanawiamy, czy nie wyskoczyć do Chorwacji, ciągnie nas do niej.
kalair pisze:Mośka, JAK MOGŁAŚ NA MNIE NIE POCZEKAĆ!!!
Wąta mam zastępczego, hy hy..
moś pisze:trafilam, podwiezli mi doopke pod domek i nawet na kawke weszly. Bylo cudnie, kto nie byl ten traba![]()
kalair, przyjechala po naszym wyjezdzie, szkoda![]()
zdjecia beda pewnie u kociamki bo ja aparatu zapomnialam![]()
kociamka jest taka koffana ze slow brak i mieszka w takim pieknym miejscu ze oddech zapiera, wszystko u niej w watku opisane jest![]()
dziewczeta moze juz w domkach .
cassidy pisze:moś pisze:trafilam, podwiezli mi doopke pod domek i nawet na kawke weszly. Bylo cudnie, kto nie byl ten traba![]()
kalair, przyjechala po naszym wyjezdzie, szkoda![]()
zdjecia beda pewnie u kociamki bo ja aparatu zapomnialam![]()
kociamka jest taka koffana ze slow brak i mieszka w takim pieknym miejscu ze oddech zapiera, wszystko u niej w watku opisane jest![]()
dziewczeta moze juz w domkach .
No jakby mi ktoś powiedział wcześniej, że ekipa z Poznania jedzie, to też bym myknęła.. i proszę bez trąb
moś pisze:Hannah12 pisze:Rambo, bardzo mi przykro.
Mośka coś słaba ta rakija, nam serwowano od 50%, ale ja tam wole wino. A figi świeże i suszone na słońcu zajadałaś? Właśnie się zastanawiamy, czy nie wyskoczyć do Chorwacji, ciągnie nas do niej.
jestem Haniu, figi jadlam, w Chorwacji bylo pieknie i goraco, tylko ceny zdrozaly od zeszlego roku- ale i tak warto jechac.
moś pisze:cześć traweczko, ciesze sie ze jestesja padam na pyszczek, dwie noce po 4 godziny spalam
moś pisze:Haniu, a jaka mieliscie pogode? bo moja rodzinka byla teraz i polary musieli nosic
Hannah12 pisze:moś pisze:Haniu, a jaka mieliscie pogode? bo moja rodzinka byla teraz i polary musieli nosic
My dopiero jedziemy, od 16.08. Byliśmy na przełomie kwietnia/maja - super pogoda, parę dni byliśmy z lipcu tez pogoda super.
Teraz jedziemy na nasze stare śmieci do Karwi- około Jastrzebiej Góry. Rozmawiałam dzisiaj z osoba u której będziemy mieszkać (nie chce się nam przyczepy rozpijać, stoi u niej na podwórzy) mówi, że do dłuższego czasu pogoda super.
A mnie noszenie polarów nie przeraża, byle by nie padało i można rano swoje 15-20 km z kijami zrobić.
Kociama pisze:Witaj Mosiu i Plaskatki
Dziękuję Ci że jesteś Kochanie
kurna no![]()
nie myślałam że pożegnanie z Wami będzie tak cholernie bolało
tak cicho w domu
zabrałam się za robotę,własnie wróciłam ze wsi
Dziczki ucieszone z prezentów
Dziękujemy serdecznie
ach jak mnie ciągle ściska w gardle
ile bym dała żeby sie znowu przytulić do Ciebie
Dziękuję z całego serca że te najpiekniejsze chwile które mnie spotkały w tym roku
łomatko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek, Silverblue i 37 gości