Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 08, 2009 11:33

Doczytalam, za Ptysiolka :ok: Pynia no chyba sie jeszcze upewnia ze juz nikogo nie przytaszczysz do domku, u mnie kula wciaz cieszy sie powodzeniem tylko kocie strategie sie zmieniaja :D milego weekendu

Kasiu a co to jest 8O ?

"i jeszcze w te cene wchodzą 3 pokrywki na puszki"

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Sob sie 08, 2009 15:10

Plastikowe pokrywki,które zakłada sie na otwartą już puszke z kocim jedzeniem,po usunięciu fabrycznego "dekla"
To bardzo praktyczne zamkniecie,nie tylko na kocie puszki,ale np. na otwarta fasolke,czy bób w puszce.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sie 08, 2009 20:31

Witam !!!!!!!

Oni mieszkają na ulicy Chopina. Nazwiska może nie będę podawać tak na forum - przecież mamy ochronę danych osobowych :D

Świetnie, że Ptysiem polepsza się.:)

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Sob sie 08, 2009 23:53

Dobrze, ze Ptysiowi się polepsza, a i Pyniusia coraz mniej siusia. A jak Klara i Antosia? obrażą się dziewczynki, ze ciągle tylko o Ptysia i Pyniusie pytamy :wink:

Małgosiu, te pokrywki, o których Kasia pisze tak wyglądają: http://www.zoomania.pl/product_info.php ... ts_id/2129 super sprawa, naprawde bardzo przydatny drobiazg
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie sie 09, 2009 6:51

Marta-podaj nazwisko na PW-na Kolonii Warszawskiej (a tam jest właśnie ulica Chopina)mieszkałam 21 lat i tam nadal mieszka moja Mama z siostrą,więc sporo ludzi znam-być może i Twoich znajomych również :D

Dziewczyny-Pyniusia dzisiaj w nocy nigdzie nie nasikała!!!!
Jednak ten felivay jest lepszy ,niż ten w sprayu-pomimo pryskania sprayem-sikała :(
I tak jak mówiłam-będę kupowała tylko komplet-mogę komuś oddać dyfuzor z poprzedniego kompletu-Marta-chcesz?-może Ci kiedyś być potrzebny -czego co prawda Ci nie życzę,ale.......
Antosia miała wczoraj przypływ łaskawości dla Dużej-pozwalała sie miziać,senna była co prawda,ale przytulałam twarz do jej futerka i miziałam ją -i o dziwo nie zwiała-pewnie też wpływ felivaya :? ,a nie jej miłości do mnie :(
U Mamy urwałam troszke perzu-rośnie sobie spokojnie w rogu posesji,za jodłą,Mama specjalnie go hoduje,bo i jej kot i sunia Iga-uwielbiają,i ja swoim kotom mam gdzie narwać,bo w ogrodzie pod blokiem pełno kotów-jeszcze bym coś przywlokła.
Klarusia bez zmian-mizialska jak zwykle-to niezwykle kontaktowy kot-ciągle przy mnie siedzi i patrzy w oczy,a wczoraj upierdliwa sąsiadka pukała do mnie(jest namolna jak mucha)-nie otwierałam-udając,że mnie nie ma-za to Klarcia podbiegła do drzwi i warczała-mój kot stróżujący :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sie 09, 2009 8:37

Witam się serdecznie
To, że Pyniusia nie nasikała to wielki sukces. Tak trzymaj koteczko.
Antosia po feliwayu napewno stwierdzi, że fajnie jak Duża mizia i przytula i tak już jej zostanie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie sie 09, 2009 8:40

Super że Pyniusia nie leje :D :ok:

Tak trzymać :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie sie 09, 2009 10:15

Witajcie dziewczyny!
Pyniusia nie pozwala mi sie za długo cieszyc-własnie nalała do pustego talerzyka po jedzeniu(najpierw wyjadła)-na dzień wyłączam felivaya-balkon szeroko otwarty,więc włączanie mija sie z celem-i tak wszystko sie wywietrzy.
Kasiu-Antosia ma czasem takie przypływy łaskawości-zwłaszcza jak jest senna-miziakiem to ona raczej nigdy nie bedzie-to taki przysłowiowy kot-robi tylko to co chce i kiedy chce!
W poprzednim poście wspomniałam o perzu i oczywiście nie dokończyłam myśli-otóż na widok wyjmowanego perzu z torby -jak zwykle Antosia zrobiła koncert-mimimimimimimi!-no i weź tu człowieku nie zrób kotu takiej przyjemności,kiedy wyraźnie mówi,żeby jej dać? :lol: :lol: :lol:
Oczywiście zjadła najwięcej!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 09, 2009 10:18

Ojej, Pyniusiu :(
Dzień dobry całej Kotomani :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie sie 09, 2009 10:46

Witajcie dziewczynki!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 09, 2009 13:03

No i okazało się ,że bardzo dobrze znam znajomych MartyAgnieszki!!!!-swiat jest taki mały!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 09, 2009 13:05

kropkaXL pisze:No i okazało się ,że bardzo dobrze znam znajomych MartyAgnieszki!!!!-swiat jest taki mały!

Oj, nie raz się o tym przekonałam.
Tu na forum też
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Nie sie 09, 2009 13:09

Wyobraź sobie Kasiu,że żona(śp)znajomego Marty-była ukochaną wychowawczynią mojej siostrzenicy,a znajomy przez jakiś czas pracował u mojego Taty-fajni ludzie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 09, 2009 13:17

To są miłe chwile.
Ja przynajmnie lubię jak się okazuje, że gdzieś wkoło są osoby które znam.
Tu na forum okazało się, że współpracuję kilka lat z mężem Etki.
Chciała być DT dla mojego Niunia, zanim zapadła decyzja że to NASZ Niuń.
Tu na forum Etka mi pomagała jak i co zrobić, żeby znaleźć dom.
Natomiast TŻ był w biurze u męża Etki z Niusiem, a ten stwierdził, że jego żona pomaga kotom.
I jak nie znajdę DT, to oni go wezmą.

Petka

Post » Nie sie 09, 2009 13:26

Kapitalne!!!!!
Właśnie zadzwonił pan z Olsztyna-w sprawie adopcji Maszki-poprosiłam go,zeby sie zalogował na Miau-tu cała masa kociaków czeka-obiecał ,że to zrobi-zapisał sobie strone-może akurat jakiemus biedakowi znajdzie się dom???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]