Koty Babci i Rustie I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 08, 2009 18:44

I znowu koty Rustie spadają w dół...

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Sob sie 08, 2009 18:57

No właśnie :evil: Przyznać się, kto jeszcze nie głosował?? Czy wszystkie domki tymczasowanych u Rustie i jej babci kotów oddały głos? Chyba nie :evil:
Do roboty!!!
Obrazek Obrazek
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los

Brackish

Od: Wto sie 24, 2004 17:13

Post » Sob sie 08, 2009 22:18

Podniosę z prośbą o głosy.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie sie 09, 2009 6:25

Bungo pisze:Podniosę z prośbą o głosy.

:!:
Obrazek

Amidalka

Od: Czw cze 10, 2004 14:46

Post » Nie sie 09, 2009 7:22

Rustie, odbierz pw :wink:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie sie 09, 2009 11:30 Podziękowania

W imieniu Rustie i Babci dziękujemy za głosy w głosowaniu Krakvetu i prosimy o jeszcze a własciwie proszą kotki :roll:

Rustie wyjechała na tydzień ale Babcia czuwa - dzisiaj 2 spotkania adopcyjne ( po wstępnej weryfikacji) więc trzymajcie kciuki...

W sprawach pilnych piszcie na mój prv - przekażę Babci lub wyślę sms do Rustie ( nie ma dostępu do internetu).

krakusik8

Od: Nie mar 29, 2009 23:01

Post » Nie sie 09, 2009 11:40

Trzymamy kciuki za adopcje i za wyniki głosowania :twisted: ja już niestety nie mam kogo poprosić o oddanie głosu :( jeszcze moj TŻ został i on zaglosuje jak wróci z urlopu.
Obrazek Obrazek
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los

Brackish

Post » Nie sie 09, 2009 13:20

Rustie pisze:Sylwia się wczasuje a Nord alienuje ;)

Asia, szmatki dotarły - dziekuję bardzo :)

Wróciłam i zagłosowałam. Muszę się odkopać z forumowych zaległości.
Jakby co to się łapię na akcję działkową.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Nie sie 09, 2009 13:24

Sylwka, miło Ci znowu "widzieć" :D może w celach agitacyjnych uruchomisz swoje forumowe znajomości :roll: jako prezesowa naszego klubu możesz się chyba pochwalić rozległymi koneksjami :wink:
Obrazek Obrazek

Brackish

Post » Nie sie 09, 2009 13:47

Brackish pisze:Sylwka, miło Ci znowu "widzieć" :D może w celach agitacyjnych uruchomisz swoje forumowe znajomości :roll: jako prezesowa naszego klubu możesz się chyba pochwalić rozległymi koneksjami :wink:

Coś ci się pomyliło :twisted:. Ja chyba nie jestem prezesem ... choć coś mi majaczy, że po akcji pompowania wody w Chudego (po tym jak zniknął kawałek plastikowej łyżeczki -> jak się okazało był zniknięty od dawna tylko ja mam sklerozę) aby wywołać wymioty chyba zasłużyłam. To dawno było :twisted: .

Sylwka

Post » Nie sie 09, 2009 14:05

Dźbry!
Jestem podczytująca i chcę powiedzieć, że zagłosowałam na RUSTIE i że ona oraz Babcia robią kawał świetnej prokociej roboty :)
I dziewczyny, tak trzymać proszę.
Jestescie wielkie :)

Podnoszę wątek do góry i trzymam kciuki za RUSTIE! :) i za glosowanie.
pozdrowienia serdeczne :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sie 09, 2009 14:19

[quote="Sylwka"(...)To dawno było :twisted: .[/quote]
Oj chyba się starzejemy, straszne nudy ostatnio :roll: . A miałyśmy taki fajny elitarny klub :wink:

Nasza statystyka się poprawiła, oby tak dalej :D
Obrazek Obrazek

Brackish

Post » Nie sie 09, 2009 15:13

Brackish pisze:
Sylwka pisze:(...)To dawno było :twisted: .

Oj chyba się starzejemy, straszne nudy ostatnio :roll: . A miałyśmy taki fajny elitarny klub :wink:

Nasza statystyka się poprawiła, oby tak dalej :D

Nie podpuszczaj. Ja się czuję wyleczona (nie wiem na jak długo :wink: ). U weta z moim Zenkiem byłam ostatnio 5-tego grudnia i już mnie trochę korci aby mu zrobić badania krwi ale nie chcę go stresować.
Rustie jest chyba niezła w panikowaniu :twisted: .

Sylwka

Post » Nie sie 09, 2009 16:53

jesli dobrze rozumiem, moge wysylac pw z prosba o glosowanie jesli mam pewnosc, ze ktos sie nie obrazi :?: tak jest w regulaminie ankiety :?:

kto ma duzo znajomych na miau :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
trzeba powalczyc o glosy :wink:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Nie sie 09, 2009 17:25

Adrianapl z tego co ja zrozumiałam spam do znajomych nie jest traktowany jak spam 8)
Natomiast Sylwka widzę, że się zdecydowanie wziełaś na przetrzymanie. Przez osiem miesięcy nic?? Nawet mała wizytka kontrolna?? :roll: Abstynencja godna podziwu. A tak na serio to chyba podziałał na nas zbawienny wpływ Nordstjerny. Choć przyznam szczerze, że mnie często chodzi po głowie badanka sioo :oops:

Nie wiem, czy Rustie jest panikarą. Z tego co pamiętam, dawno temu jak byłam u niej oddać transporter Pirata, to sama dawała zastrzyki kotce Bajce (mówiła, że robi to na oślep z zamkniętymi oczami :roll: :wink: ) no ale dla mnie był to niewątpliwie szczyt odwagi (działo się to w czasach, kiedy nie potrafiłam podać kotu tabletki 8) ) Może jednak powiększymy nasze zacne grono, zawsze to weselej :wink: Jak wróci, to niech się w tej kwestii wypowie :lol:
Obrazek Obrazek

Brackish

[poprzednia][następna]