Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Asiu... no co Ty... nie rycz.Zupelnie nie ma czego.
Beata pisze:weekend zapowiada sie spokojny?
Agn pisze:Beata pisze:weekend zapowiada sie spokojny?
W sumie - zapowiada się.Choć troszkę wizytowy. Jutro jadę z Immodulenem do Mirki, a w niedzielę może przyjedzie Ania -Fuerstrathos po klatkę.
Z dobrych wieści - u niektórych kotów widać już efekt podania Convenii. Przestała smarkać Nova i Zizou. A co straszniejsze posmarkańce - np. Cinek, Fifty - już nie chodzą takie zaklejone glutami.
I bardzo się cieszę, że przyszły tydzień jest krótszy.
Agn pisze:Haniu, święto w sobotę, więc za to, że w sobotę pracodawca musi 'oddać' pracownikowi jeden dzień. Ja mam wolny czwartek.
Agn pisze:Beata pisze:weekend zapowiada sie spokojny?
W sumie - zapowiada się.Choć troszkę wizytowy. Jutro jadę z Immodulenem do Mirki, a w niedzielę może przyjedzie Ania -Fuerstrathos po klatkę.
fuerstathos pisze:Agn pisze:Beata pisze:weekend zapowiada sie spokojny?
potwierdzam, przyjedziemy
Agn pisze:Na okłady z kotów - za goraco. Do furii mnie doprowadza conocne zdejmowanie z siebie któregoś [najczęściej z Boguszków lub Habibi, która koniecznie musi ułożyć mi swoją pieluchę na twarzy, inaczej nie zaśnie.]
Donice z kwiatami [jak jeszcze były] zabezpieczałam folią lub plastikowa siateczką [rozkładasz folijkę, wstawiasz doniczkę, owijasz ją folijką i związujesz folikę u góry wokół wystającego kwiatka.] Tylko wtedy nie widać jaka masz ładną doniczkę.![]()
Widywałam też patyczki lub wykałaczki powtykane w ziemię w doniczce - kot nie może się dobrze usadzić na takie powierzchni, chyba że jest fakirem. [A z tym zawsze należy się liczyć.]
Zarwanej nocki nie zazdroszczę.
iwcia pisze:Mój Ptachu potrafi perfekcyjnie nasikać do niedużej doniczki z kaktusem długo kolczastym
Użytkownicy przeglądający ten dział: akrobacjum, Blue, Wix101 i 153 gości