Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:nie wiem, co potem, ale wiem, że trzeba zacząć coś robić z tą cholerną anemią, bo niepostrzeżenie zaczęła rzucać się na wszystko po kolei![]()
Gorzej tylko, jeśli lekarz doczepi się do mojego wegetarianizmu. Wtedy będę zmuszona zmienić lekarza... Bez względu na wszelkie ewentualne argumenty rozumu, do mięsa i ryb nie wrócę - mam nadzieję - NIGDY, a przynajmniej nigdy z własnej woli i w stanie poczytalności. Co ja poradzę, że jestem taka ideologiczna![]()
![]()
![]()
charm pisze:Wielbłądzio pisze:nie wiem, co potem, ale wiem, że trzeba zacząć coś robić z tą cholerną anemią, bo niepostrzeżenie zaczęła rzucać się na wszystko po kolei![]()
Gorzej tylko, jeśli lekarz doczepi się do mojego wegetarianizmu. Wtedy będę zmuszona zmienić lekarza... Bez względu na wszelkie ewentualne argumenty rozumu, do mięsa i ryb nie wrócę - mam nadzieję - NIGDY, a przynajmniej nigdy z własnej woli i w stanie poczytalności. Co ja poradzę, że jestem taka ideologiczna![]()
![]()
![]()
Nie jestem wege, a ostre niedobory żelaza i tak miałam...![]()
w każdym razie żeby skutecznie uzupełniać niedobory żelaza mięso potrzebne nie jest - można łykać w tabletkach
alus1 pisze:charm pisze:Wielbłądzio pisze:nie wiem, co potem, ale wiem, że trzeba zacząć coś robić z tą cholerną anemią, bo niepostrzeżenie zaczęła rzucać się na wszystko po kolei![]()
![]()
![]()
Nie jestem wege, a ostre niedobory żelaza i tak miałam...![]()
w każdym razie żeby skutecznie uzupełniać niedobory żelaza mięso potrzebne nie jest - można łykać w tabletkach
można jeść: natkę pietruszki, pić sok z buraków świeżych jest wiele sposobów
przy mojej ciężarnej anemicznej bratowej szukałyśmy alternatyw dla wątróbki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, pibon, Silverblue i 22 gości