Boo77 - może zmień tytuł wątku... 8-letni kot, to jeszcze nie jest stary kot...
Popatrzcie, to moja 9-latka podczas ZABAWY:
Dodam, że przez 8 lat Misia była bezdomna!!
NIE BÓJCIE SIĘ DAĆ DOMEK 8-letniemu KOTU !!
P.S. Przepraszam za wstawienie powyższych zdjęć. Pomyślałam, ze może to przekona potencjalne domki do pokochania KOTA W ŚREDNIM WIEKU Jeśli uznacie to za OT - dajcie znać na PW, usunę fotki
Śliczna pingwinka I jaka zwinna, mimo nieco zaokrąglonych kształtów Moja 8-latka też jest żywotna i skora do zabawy.
Poza tym w miłości wiek nie gra roli.
Jak ktoś się zakocha, to bez znaczenia ile lat ma kot.
Też mi chodziło wczoraj po głowie, że tytuł może domki troszkę zniechęcać, ale nie śmiałam się wyrywać 8-letni kot to kot dojrzały po prostu . Za wspaniały domek dla Pięknego Dziubka
"Stary" zajmuje mało miejsca w tytule I trochę liczyłam, że może forumowicza jakiegoś złapie za serce Niestety na "zwykłych" ludzi nie ma co liczyć Ogłoszenia Dziubka, błagające o ratowanie mu życia nie odniosły żadnego skutku
Na pewno wzięto mu krew na pełne badania (choć o niczym to nie świadczy bo może maszyna się zepsuć, odczynnika zabraknąć itp itd ). Zobaczymy po weekendzie. No i złapał chłopak katar Rana, którą widziała Hania w zeszłą sobotę, po części wygląda tak źle, bo rozkwaszona jest w bójce z Danielem