I jak?
Kciuki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Kochani, dzięki za rady - wszystkie uważnie czytam.Bungo pisze: (...)
Wziełam go wreszcie za frak i zaczęłam masować brzuch jak kociakowi, mokrą szmatką. Najpierw się zdziwił, a potem zaczął mruczeć i się nadstawiać. Po dwóch godzinach kupa poszła
Basiu, jak masowałaś brzuszek? Z góry na dół, zgodnie z ruchem wskazówek zegara? I jak długo?
aga9955 pisze:Kurcze co go tak przytkalo?? Zkichaj sie chlopie....
Monia caly czas mocne kciuki....
aga9955 pisze:cholerka to rzeczywiscie cos nie tak. A na zwyklym RTG wyszlo ze dupka pelna kalu jest?
Kurcze te klaki gdzies moze sie zbily i zeszly do jelita grubego i blokuja.
Monia trzymajcie sie...caly czas zaciskam mocno
Marcelibu pisze:aga9955 pisze:cholerka to rzeczywiscie cos nie tak. A na zwyklym RTG wyszlo ze dupka pelna kalu jest?
Kurcze te klaki gdzies moze sie zbily i zeszly do jelita grubego i blokuja.
Monia trzymajcie sie...caly czas zaciskam mocno
Na pierwszym RTG wyszło totalne zaklejenie. 30 cm od tyłu kota. Była lewatywa, nie było nawet jak rurki wsunąć, aż wet powiedział, że nie jest dobrze. Po lewatywie - we wtorek zrobił, ale tylko to, co było w prostnicy. Reszta siedzi. Siedzi w jelicie grubym, trochę cienkim i niedaleko dwunastnicy (tak powiedział wet po pierwszym RTG z kontrastem).
Przed chwilą poszedł kontrast i właśnie pierwsze zdjęcie. Za godzinę idziemy następny raz. Dzisiejsza noc bedzie długa.
Marcelibu pisze:Trzecie zdjęcie OK, robiliśmy przed chwilą Hugcio jest drożny. Kupka się przesunęła, jest przy odbycie. Następna fota rano o godz. 6,30-7,00. Głowa mi pęka, jestem strasznie zmęczona stresem i fizycznie. Padam...
Dzięki Aguś!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości