A poza tym jestem z siebie dziko dumna. Przyszła dziś maszynka do mięsa kupiona na Alle, zrobiłam cud - miód mieszankę memłając w niej różności. Wygląda nieźle, jestem sobą zachwycona - kotki to pewnie zweryfikują.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:U mnie numer z patyczkiem nie przejdzie - kupiłam kiedyś, dałam, popatrzyły a w oczach "sama se zeżryj" - tylko tabsy z Gimpeta.
A poza tym jestem z siebie dziko dumna. Przyszła dziś maszynka do mięsa kupiona na Alle, zrobiłam cud - miód mieszankę memłając w niej kotki to pewnie zweryfikują. różności. Wygląda nieźle, jestem sobą zachwycona -:evil:
estre pisze:kalair pisze:estre pisze:Postaram się pojechać i kupić, ale jutro. Bo dziś mam koncert U2 pod domem i ciężko będzie wrócić w ogóle do domu
Jak fajnie!Lubisz?
Lubię
Modlę się od rana, żeby nie wygłuszali, bo wtedy nie będzie słychać...
estre pisze:Koncert koło 21
Ale spęd już jedzie. Od 17 wpuszczają na stadion. Ja wychodzę z pracy za godzinę
kalair pisze:estre pisze:Koncert koło 21
Ale spęd już jedzie. Od 17 wpuszczają na stadion. Ja wychodzę z pracy za godzinę
A to spokojnie zdążysz! Wstęp drogi?
estre pisze:kalair pisze:estre pisze:Koncert koło 21
Już pod moim domem nie ma ani jednego miejsca do zaparkowania, nawet na trawie![]()
Będę chyba jeździć w kółko aż wszyscy pojadą![]()
Po 140 są najtańsze i jeszcze są.
kalair pisze:estre pisze:kalair pisze:estre pisze:Koncert koło 21
Już pod moim domem nie ma ani jednego miejsca do zaparkowania, nawet na trawie![]()
No, chyba mieszkańcy powinni mieć gdzie parkować..Bez przesady.
estre pisze:kalair pisze:estre pisze:kalair pisze:estre pisze:Koncert koło 21
Jak się mieszka przy Stadionie Śląskim i parku wojewódzkim to nigdy nie ma gdzie zaparkować. Bo po co płacić 15 złotych jak u mnie jest za darmo
kalair pisze:estre pisze:kalair pisze:estre pisze:kalair pisze:estre pisze:Koncert koło 21
Jak się mieszka przy Stadionie Śląskim i parku wojewódzkim to nigdy nie ma gdzie zaparkować. Bo po co płacić 15 złotych jak u mnie jest za darmo
Dzwonić po Straż Miejską! Masz autko zatachać do mieszkania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole, Kankan, Lifter, Meteorolog1, Paula05 i 52 gości