A to ja ze słodziakiem :

Mam kota obronnego ,a co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Ślicznie! Ten Rudzielec kontrastuje pięknie z Twymi, Amysiu, niesamowicie niebieskimi oczami. Cudnie razem wyglądacie.
JoasiaS pisze:Aniada pisze:Ślicznie! Ten Rudzielec kontrastuje pięknie z Twymi, Amysiu, niesamowicie niebieskimi oczami. Cudnie razem wyglądacie.
Amycha, powiedz, że sobie zrobiłaś w photoshopie te niebieskie oczy, bo zejdę z zazdrości, że nie mam takich ładnych!![]()
amyszka pisze:JoasiaS pisze:Aniada pisze:Ślicznie! Ten Rudzielec kontrastuje pięknie z Twymi, Amysiu, niesamowicie niebieskimi oczami. Cudnie razem wyglądacie.
Amycha, powiedz, że sobie zrobiłaś w photoshopie te niebieskie oczy, bo zejdę z zazdrości, że nie mam takich ładnych!![]()
programem tylko rozmyłam tło![]()
JoasiaS pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:Aniada pisze:Ślicznie! Ten Rudzielec kontrastuje pięknie z Twymi, Amysiu, niesamowicie niebieskimi oczami. Cudnie razem wyglądacie.
programem tylko rozmyłam tło![]()
alus1 pisze:ale Joasiu podobno Cię nie ma już
Aniada pisze:Przeczytałam![]()
![]()
Aniada pisze:Ten człowiek świetnie pisze. Przy opowieści o zabiciu brata rodzonego oplułam skrzętnie całą klawiaturę...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości