Efcia1 pisze:O ile nie pomyliłam klatki to wydaje mi się, że biało-czarna kicia poszła wczoraj do domu
ooo jak fajnie!
pamiętam ją, słodka taaaka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Efcia1 pisze:O ile nie pomyliłam klatki to wydaje mi się, że biało-czarna kicia poszła wczoraj do domu
wejaga pisze:A ja chciałabym zapytać, co to za czarna kotka znajdująca się w klatce nad szylkretką? Była tam w zeszły czwartek przynajmniej.... Strasznie miziasta... Czy ona też szuka domu?
ksiezna_kluska pisze:widzę, że zmienił się tytuł - czy to znaczy, że szylkretka znalazła dom?
ta z podwórka przy wileńskiej, jeśli dobrze pamiętam. w tytule wątku było "...nie ma dokąd wrócić'
Jana pisze:ksiezna_kluska pisze:widzę, że zmienił się tytuł - czy to znaczy, że szylkretka znalazła dom?
ta z podwórka przy wileńskiej, jeśli dobrze pamiętam. w tytule wątku było "...nie ma dokąd wrócić'
Chodziło o czarno białą kotkę spod Carrefour - znalazła dom.
galla pisze:wejaga pisze:A ja chciałabym zapytać, co to za czarna kotka znajdująca się w klatce nad szylkretką? Była tam w zeszły czwartek przynajmniej.... Strasznie miziasta... Czy ona też szuka domu?
Nie wiem, o której szylkretce mówisz
Ale tak czy inaczej, trzeba by panią Anię zapytać, ona wie, który kot ma iść do adopcji.
Jeśli podasz mi numer klatki, to napiszę maila
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 566 gości