estre, a Prezes suche je normalne? (tzn jak mu dasz?) i sytuacja w kuwecie dobra?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Już się tłumaczę z Tyśkowego pawika. Chrupki dostał jeszcze rano, potem do wieczora trzymałam koty o suchym pyszczu, wieczorkiem mięcho. Świeże. Tysiek zlał mięsko. Rano pawik. Nie jadł od poprzedniego rana (bardziej przedpołudnia) do pawika czyli nad ranem dnia następnego - niepełna doba.
Dziś podałam wszystkim Amore - rodzaj puszki 100% mięcha - ponieważ Tysiek puszki "od zawsze nie raczy, dostał ukradkiem chrupki. Kotom ogólnie padło na apetyt, praktycznie nie jedzą, puszka pójdzie w muszlę prawie nie ruszona. Wieczorem dostaną powtórkę. Jeśli się nie przekonają - kiedyś jadały puszkę niemal każdą - "działkowce" będą miały exclusiv korytko. Te moje to mają w doopach za dużo chyba.
Aniołek_ pisze:Może jakiś biometr niekorzystny... skrzydło (normalnie jedzone tak w 90%) zostało schowane w pudełku z krakvetu![]()
estre, a Prezes suche je normalne? (tzn jak mu dasz?) i sytuacja w kuwecie dobra?
kristinbb pisze:8 szt Whiskasa ???![]()
a ile tego jest ?
Bo jakos mam wrażenie ,że moje to dbają bardzo o linie...
estre pisze:Aniołek_ pisze:Może jakiś biometr niekorzystny... skrzydło (normalnie jedzone tak w 90%) zostało schowane w pudełku z krakvetu![]()
Normalnie jada. Orijena rybnego.
W kuwecie przeważnie ok. Chociaż jak je mokre dodatkowo to kupa jest lepsza, w sensie mniej zbita.
Zjada około 50-70g dziennie.
No i do tego codziennie je 8 szt. Whiskas Anti-Hairball lub Gimpet Maltsoft zamiennie albo Bezo-pet.
Aniołek_ pisze:estre pisze:Aniołek_ pisze:Może jakiś biometr niekorzystny... skrzydło (normalnie jedzone tak w 90%) zostało schowane w pudełku z krakvetu![]()
Normalnie jada. Orijena rybnego.
W kuwecie przeważnie ok. Chociaż jak je mokre dodatkowo to kupa jest lepsza, w sensie mniej zbita.
Zjada około 50-70g dziennie.
No i do tego codziennie je 8 szt. Whiskas Anti-Hairball lub Gimpet Maltsoft zamiennie albo Bezo-pet.
więc moja (i tak słaba) teoria o 'zapchaniu' padła.
już nawet nie mam pomysłów, co do niegochyba, że jakąś 'przyprawę' do jedzenia zastosować, żeby się w końcu zachęcił do jedzenia tego, czego chcesz
kristinbb pisze:Dzięki za wyjaśnienie,
bo przez moment miałam wrażenie ,że moje koty chodzą głodne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości